RTKPrecizna Ag tehnologija

  • Savršena ponavljanja
  • Visok nivo preciznosti
  • Brza konekcija signala
Odštampaj
ALT TEKST ČUVARA MESTA

RTK: Ultimativna preciznost i mogućnost ponavljanja

Za preciznu poljoprivredu RTK je vaše najbolje rešenje za preciznost, mogućnost ponavljanja i vreme povlačenja, a eliminiše odstupanje globalnog sistema satelita za navigaciju.

Dugoročna mogućnost ponavljanja i <1 min vreme povlačenja
Pomoću RTK potrebno je da samo jednom snimite granice polja. Ako vam treba ova mogućnost ponavljanja za npr. kontrolu sekcije, onda vam ne treba da se vraćate nazad da snimate svake godine granice. Svakog dana uštedećete na vreme: puna RTK preciznost je dostupna od samo početka. Potrebno je manje od 1 minute!

Mobilni RTK modem 4G LTE

Mobilni RTK modem 4G LTE

Jednostavno najnapredniji, najintegrisaniji i najefikasniji način za korišćenje RTK. Signal je kompatibilan sa našim mobilnim RTK 4G LTE modemom i može da se prima od strane naših ugrađenih JDLink sistema–, nema potrebe za poseban modem, dodatnim planovima podataka (SIM kartica) ili licencom za pristup mobilnom RTK.

RTK radio

RTK radio

RTK radio funkcioniše s jednim ili više lokalnim baznim stanicama blizu vašeg polja. Konstelacija GPS i GLONASS satelita se bez prestanka kontroliše i ispravlja da bi se postigla visoka horizontalna preciznost od prolaza do prolaza od +/- 2,5 cm. To je odlično rešenje na širokom otvorenom terenu s dobrom vidljivom linijom bazni stanica.

* Mobilni RTK je dodatna RTK tehnologija dostupna u odabranim državama