Ljudi razgledaju nekoliko tipova opreme kompanije John Deere u velikom polju.

MI RADIMO NA TOME
DA POBOLJŠAMO SVET

Mi radimo vrednije od svih

Bavimo se poslom koji je neophodan za očuvanje života. Pomažemo u radu ljudima koji su nam poverili svoje poverenje i radimo za planetu koja nas održava u životu, pa zato osmišljavamo inteligentne povezane mašine koje omogućavaju poboljšanje kvaliteta života.


Klijenti kompanije John Deere su u srži našeg poslovanja.

Oslanjamo se na preko 180 godina iskustva i terabajte preciznih podataka kako bismo upoznali njih i njihovo poslovanje bolje neko iko. Naša pristupačna tehnologija pomaže im da ostvare rezultate koji su vidljivi na polju, na radnom mestu i konačno, u bilansu stanja. Obezbeđujemo lak pristup delovima, uslugama i nadogradnjama učinka, bilo da se radi o kupovini nove ili korišćene mašine, tako što nudimo vrhunsku podršku tokom radnog veka opreme, pri čemu uvek imamo u vidu produktivnost i održivost.

Osim toga, nikada ne zaboravljamo da je naš cilj’poboljšanje kvaliteta života.


Održivost

Radimo na tome da osmislimo rešenja koja našim klijentima i zajednicama u celom svetu omogućavaju da žive od svoje zemlje.

Ciljevi za održivost

Inovacija i tehnologija

Mi radimo s ciljem da ponudimo nove načine razmišljanja i osmislimo nove načine rada. Naša namera nije da remetimo postojeće stanje, već da razvijamo rešenja prilagođena klijentima koja unapređuju njihovo poslovanje tako što ga čine jednostavnijim i isplativijim.

Posetite stranicu o inovaciji i tehnologiji

Zajednica

Naša strast je podjednako odvažna kao i lojalnost koja je nadahnuta njome. Moramo da zaradimo taj status. Ponosimo se dobro obavljenim poslom i zato ostvarujemo pozitivan uticaj na naše zajednice i čitav svet.

Pročitajte više o moći zajednice na veb lokaciji za SAD

Liderstvo

Veliki lideri stvaraju velike kompanije, a naš izvršni direktor Džon Mej deli snažne pokretačke vrednosti svojih prethodnika, kao što su integritet, kvalitet, posvećenost i inovacija.

Upoznajte naše rukovodioce

Kompanija Deere & Company u svom portfelju ima preko 25 brendova čime obezbeđuje kompletnu liniju inovativnih rešenja za svoje klijente iz različitih proizvodnih sistema tokom radnog veka njihovih mašina. Ovde je prikazan uzorak ovih brendova.

Wirgen logo

Wirtgen

Sačinjena od brendova Wirtgen, Vögele, Hamm, Kleemann i Benninghoven, Wirtgen Grupa nudi klijentima rešenja u pogledu mobilnih mašina za izgradnju i sanaciju puteva, postrojenja za rudarenje i preradu minerala ili materijala za reciklažu, kao i za proizvodnju asfalta. Pet brendova, kada se koriste zajedno, pokrivaju ceo ciklus izgradnje puteva, od prerade, mešanja, asfaltiranja, zbijanja i sanacije.

Hagie logo

Hagie

Hagie priča je priča o inovaciji i pronicljivosti. Ray Hagie je bio podstaknut željom da smanji neefikasnost i pronađe bolji način obavljanja posla, što ga je navelo da se fokusira na rešenja za prskanje useva. Godine 1947, njegova strast ka rešavanju problema dovela je do proizvodnje prve samohodne prskalice na svetu’. Ovaj revolucionarni izum doneo je sa sobom povećanu prodaju, proširenja fabrike i prodor na međunarodno tržište.  Hagie i danas nastavlja sa proizvodnjom prskalica sa visokim klirensom i čupača metlica.

PLA Logo

PLA

Osnivač Huan Carlos Pla osmislio je prve argentinske elevatore za zrno u lukama za otpremu pre nego što je proizveo svoj prepoznatljiv proizvod, prskalicu visoke šasije. Do 1978. godine, PLA je proizvela prvu samohodnu prskalicu u Latinskoj Americi, a zatim i sistem auto-prikolice (1993. godine) i prvu prskalicu sa “automatskim pilotom” na svetu (1999. godine). PLA proizvodi sejalice i prskalice.

Mazzotti Logo

Mazzotti

Osnovana od strane porodice Mazzotti, kompanija poseduje iskustvo u izgradnji samohodne poljoprivredne opreme od gotovo 75 godina. Poljoprivrednici u srcu, članovi ove porodice izgradili su reputaciju strastvenih inovatora i vizionara u kontinuiranoj evoluciji rešavanja problema klijenata i zadovoljavanja potražnje. Mazzotti proizvodi samohodne prskalice u Italiji.

Monosem logo

Monosem

Već više od 75 godina Monosem isporučuje kvalitetne precizne vakuumske sejalice i kultivatore u više od 80 zemalja širom sveta. Od 1945. godine, istorija Monosema je ispunjena neprekidnim inovacijama proizvoda. Dugo smatran liderom francuskog tržišta preciznih sejalica, Monosem je svoje proizvode plasirao na globalnom tržištu pri čemu se oko 70 procenata proizvodnje sada izvozi.  Ogranak u Kanzas Sitiju u Kanzasu je fokusiran na severnoameričko tržište specijalnih useva.

A&I Products Logo

A&I Products

Od 1980. godine, A&I Products je postao vodeći proizvođač i veleprodajni distributer zamenskih rezervnih delova za tržišta poljoprivredne, travnjačke i industrijske opreme. Sa korenima u maloj mašinskoj radionici i objektu za popravke, kompanija A&I Products je prošla kroz tranziciju zahvaljujući proizvodnji novih delova za zamenu onih delova kojima je često bila potrebna popravka. Sada A&I Products nudi preko 160.000 različitih brojeva delova u različitim poljima primene.

Blue River Technology Logo

Blue River Technology

Blue River Technology je izgrađena na jednostavnom konceptu – maksimizacija prilikom minimizacije. Blue River kombinuje najnovije inovacije i tehnologiju za poboljšanje poljoprivredne proizvodnje uz istovremeno smanjenje uticaja na planetu. Blue River je razvila See & Spray Select tehnologiju koja je dostupna na John Deere prskalicama serije 400 i 600. See & Spray tehnologija kombinuje kompjuterski vid, mašinsko učenje i robotiku da bi uštedela vreme i novac kupcima, dok istovremeno povećava profitabilnost na održiv način.

Harvest Profit logo

Harvest Profit

Izgrađen 2015. godine, Harvest Profit se sastoji od tima koji živi i radi u srcu poljoprivredne zemlje Severne Dakote. Misija kompanije je da obezbedi veću vidljivost finansijskoj strani poljoprivrede. Harvest Profit je osmislio skup softverskih alata koji olakšavaju poljoprivrednicima da prate troškove gazdinstva, dobit, pozicije žitarica na tržištu i zalihe. Ovaj paket se često zove “softver za pametne farmere” – odnosno one koji svoja gazdinstva tretiraju kao posao tokom cele godine.  

Bear Flag Robotics Logo

Bear Flag Robotics

Misija Bear Flag Robotics-a je povećanje globalne proizvodnje hrane, uz istovremeno smanjenje troškova uzgajanja hrane putem automatizacije mašina. Kompanija proizvodi autonomnu tehnologiju za poljoprivredne traktore, povećavajući bezbednost, pouzdanost i profitabilnost na poljoprivrednim gazdinstvima. Kompanija Bear Flag Robotics započela je sa radom 2017. godine u Silicijumskoj dolini a njeni suosnivači su Aubrey Donnellan i Igino Cafiero. Odnos između suosnivača i kompanije John Deere započeo je programom John Deere Startup Collaborator 2019. godine, a akvizicija je objavljena 2021. godine.

Kriesel Electric logo

Kriesel Electric

Od 2014. godine, Kreisel je vodeći inovator fokusiran na razvoj električnih akumulatorskih modula i paketa sa hlađenjem potapanjem. Kompanija poseduje izdiferenciranu ponudu akumulatorskih tehnologija i infrastrukture punjenja akumulatora sa baferom i trenutno opslužuje globalnu bazu kupaca na više krajnjih tržišta, uključujući komercijalna vozila, terenska vozila, brodove, e-motorsport i druge primene koje zahtevaju visoke performanse. Kompaniju su osnovala braća Johann, Markus i Philipp Kreisel, sa sedištem u Rainbach im Mühlkreis, Austrija.