Kombajni

Izaberite svoju “Zvezdu Žetve” za 2022. godinu

Izaberite svoju “Zvezdu Žetve” za 2022. godinu

Nije li vreme da isprobate John Deere kombajn za 2022. godinu? Nudeći nenadmašnu kombinaciju visokih performansi, obimnu podršku za rad bez zastoja, vrhunsku udobnost i moćne alate za Preciznu Poljoprivredu, promenićete ustaljeno mišljenje koje imate o žetvi.

Serija W

Serija W:

Žetva u rekordnom vremenu

Serija T: KOMBAJN OD 50 TONA

Serija T:

KOMBAJN OD 50 TONA

Serija S700: AUTOMATIZOVANI KOMBAJN

Serija S:

KOMBAJN OD 75 TONA

Serija X9: KOMBAJN OD 100 TONA

Serija X9:

KOMBAJN OD 100 TONA

Dva kombajna
ŽETVENO OBEĆANJE

Harvest Promise - Žetveno obećanje je jedan od najopsežnijih paketa podrške u ratarstvu. Obećavamo da ćete dobiti sve delove koji su vam potrebni u roku od 48 časova od trenutka narudžbine. Ukoliko to ne uradimo, a kombajn ne može da žanje, obezbedićemo vam zamensku mašinu.

EXPERT CHECK - EKSPERTSKI PREGLED

Ekspertskim pregledom obezbeđujete pouzdanost i optimizaciju vašeg kombajna za narednu žetvu. Naši sertifikovani i specijalno obučeni stručnjaci za ekspertski pregled, znaju šta sve na kombajnu zahteva proveru, zahvaljujući specijalnim alatkama kompanije John Deere, nastalim i razvijanim na iskustvima iz haljada urađenih žetvi širom sveta.

OBEĆANJE ZA DELOVE U ROKU OD 48 ČASOVA

Mreža najbolje logistike za delove u poljoprivredi uz koju se 97% delova dostavi u roku od 48 časova od trenutka porudžbine.

REZERVNA MAŠINA

Ako potrebni rezervni delovi ne stignu za 48 sati, isporučićemo vam rezervnu mašinu da ne biste prekidali žetvu.

OBUKA

Stručna obuka za podešavanje i upravljanje tokom cele sezone žetve, kako bi vam vaš kombajn i njegova tehnologija pružili maksimum.

STRUČNJACI NA MESTU

Naši profesionalci za vršidbu su sertifikovani tehničari obučeni u fabrici, i dostupni su vam ne samo da podese kombajn pre vršidbe, nego da i obavljaju korekcije i pružaju savete i podršku tokom cele sezone žetve.