Kombajni

DOBRODOŠLI U BUDUĆNOST ŽETVE

Upravljanje nepredvidljivošću je postala svakodnevnica. Nije dovoljno imati samo dobar kombajn. Potrebno vam je kompletno tehnološko rešenje za žetvu. Izuzetne performanse. Pametna tehnologija za poljoprivredu. Čvrsta podrška. I još mnogo toga...

Upoznajte zvezde žetve. Tri serije kombajna: T, S i X. Nudeći različitu tehnologiju vršidbe i separacije za različite obime poslova, svima je zajedničko da nude naprednu tehnologiju i stručnu postprodajnu podršku za uspešnu žetvu.

Modeli

Serija X (MY 2024): 100 tona/h*

Ponovo osmišljen moderni kombajn. Nije stvar u ogromnoj snazi. Radi se o efikasnom dizajnu. Uz najširu karoseriju od bilo kog kombajna na tržištu, performanse se podižu na sledeći nivo.

Model

Serija S (MY 2024): 75 tona/h*

Poljoprivrednici na svim meridijanima vole njegov jednostavan dizajn, robusnu konstrukciju i pouzdane performanse. Tajna uspeha serije S je pažljivo rukovanje zrnom zahvaljujući jednom od najvećih rotora na tržištu.

Draperi

Serija T: 50 tona/h*

Najveći aktivni separacioni prostor u poređenju sa bilo kojim slamotresnim kombajnom na tržištu. Jedinstveno konfigurisan sistem za vršidbu kod T serije i separacija sa više bubnjeva, pružaju nenadmašan kvalitet slame. Za kompaktan kombajn, performanse su vanserijske.

S7-Wsatellite

S7. Novi digitalni kombajni.

Revolucionarna tehnologija predvidive žetve sa kombajnima S7


Kompletna rešenja za žetvu

Istražite naša sveobuhvatna rešenja za žetvu. Izuzetne performanse. Lakoću upotrebe. Isplativost i održivost.

 • PERFORMANSE

  OGROMNA PROPUSNA MOĆ

  Ispitivanja koja su sproveli DLG kao i časopisi Profi i Traction pokazuju da naši kombajni ostvaruju tone po satu.

  <1% GUBICI

  Kada radite stotine hektara i mala unapređenja Vam donose veći profit.

  PERFORMANSE
 • LAKOĆA UPOTREBE

  DISPLEJI NOVIJE GENERACIJE

  Novi displeji G5Plus sa širokim displejima sa ekranom na dodir visoke definicije sadrže snažan integrisani softver za laku žetvu.

  JEDNOSTAVNI ALATI ZA AUTOMATIZACIJU

  Intuitivni sa minimalnom potrebom za učenjem. Kosićete više hektara po satu uz manje stresa i niže gubitke.

  LAKOĆA UPOTREBE
 • ISPLATIVOST

  SERVISIRANJE OTPORNO NA INFLACIJU

  Ugovor o servisu za PowerGard™ po fiksnoj ceni bez gornjeg limita na popravke pruža vam dodatni spokoj uz značajne potencijalne uštede.

  BESPLATNA MOGUĆNOST POVEZIVANJA KOJOM SE ŠTEDI VREME

  Daljinski pratite svoje mašine, unapred planirajte rad i unapredite efikasnost žetve.

   

  ISPLATIVOST
 • ODRŽIVOST

  SENZOR ZA ZRNA HARVESTLAB

  Merenje proteina u realnom vremenu da bi vam pomoglo da donesete utemeljene odluke o upravljanju hranljivim materijama, izboru sorti semena i plasiranju useva na tržište i skladištenju.

  POTPUNO INTEGRISANO UPRAVLJANJE

  John Deere Operations Center™ je povezan sa 200 partnera za softvere da bi se ostvario nivo kontrole upravljanja koji je bez premca u poljoprivrednoj industriji.

  ODRŽIVOST

Tim od X9 kombajna!

Povećanje produktivnosti od 30% u odnosu na postojeće kombajne bio je glavni podsticaj za multinacionalnu poljoprivrednu kompaniju, Baltic Agrar, da izabere X seriju kombajna.

U budućnosti prvo ide vršni deo

Trakasti hederi pružaju veću propusnost, manju osetljivost na promene uslova u polju i tiši rad. Posetili smo 27 kupaca serija S i T širom Evrope i napravili poređenje sa njihovim hederom sa pužnim transporterom, kako bismo zaključili da li smatraju da je vredan nadogradnje.

Povezane teme

Senzor za zrna

Senzor za zrna

John Deere HarvestLab meri sadržaj proteina u realnom vremenu. Može vam pomoći da budete informisaniji odluke o upravljanju hranljivim materijama, izbor sorti semena i plasiranje useva na tržište i skladištenje.

Povezana podrška za korisnike

Povezana podrška za korisnike

Saznajte kako vaš prodavac može putem JDLink™ daljinske veze da vam pruži različite dragocene usluge za poboljšanje procesa žetve.

Pametna poljoprivreda

Pametna poljoprivreda

Tehnologija vam pomaže da podatke dobijene iz žetve upotrebite za setvu i đubrenje za sledeću sezonu.

**Samo kod prodavaca koji učestvuju u kampanji.
*Testovi propusnosti:
Serija X - terensko ispitivanje Profi, u oktobru 2020. (www.profi.de)
Serija S - interno terensko ispitivanje koje je sprovela kompanija John Deere u La Rošelu, u Francuskoj, u julu 2021. godine i u Alborgu, u Danskoj, u avgustu 2021. godine
Serija T - terensko ispitivanje Profi u oktobru 2020. godine (www.profi.de)