Rešenja za navođenje

Rešenja za navođenje

Višenamenski sistemi za svaku aplikaciju

Ne vozite sve John Deere mašine? Nema problema. Imamo širok spektar sistema za navođenje za mnoge brendove mašina i aplikacija. To je zbog toga što projektujemo i pravimo sopstvene sisteme navođenja. Možemo da podesimo elektronske sisteme za različite pojedinačne mašine. Raspitajte se kod svog prodavca kako možete da iskoristite snagu automatskog upravljanja.

Besprekorno integrisano

Besprekorno integrisano

Sve naše komponente su međusobno zamenljive, pa čak i ako vaša mašina nije zelena i žuta, i dalje možete imati koristi od John Deere tehnologije precizne poljoprivrede.

Laka upotreba

Laka upotreba

Sve komponente i softver kreiramo mi. Projektovani sa farmerima, za farmere, jednostavni su za korišćenje i napravljeni za dug radni vek.

Merljiva profitabilnost

Merljiva profitabilnost

Vaši podaci su bezbedno pohranjeni u John Deere Operations CenterTM radi detaljne analize efikasnosti mašine, prinosa i drugog da bi se podržala vaša profitabilnost.

Usluge povezane podrške

Usluge povezane podrške

Pametna poljoprivreda nije samo precizna poljoprivreda. Ona se takođe odnosi na maksimalno povećanje efektivnog vremena rada vaših mašina. John Deere Connected Support™, koji isporučuje vaš prodavac, obezbeđuje niz proaktivnih usluga za praćenje mašina koje će vam pomoći da ostvarite sve što budućnost donosi.

John Deere vam olakšava preciznu poljoprivredu

Napravili smo seriju kratkih video snimaka koji objašnjavaju neke od prednosti naših preciznih poljoprivrednih alata. Samo pomerajte listu nadesno da biste pronašli oblast koja vas interesuje.

Sistemi automatizacije

Sistemi automatizacije

Oslobodite se stresa od zadataka koji se ponavljaju pomoću naših upravljačkih elemenata i programabilnih uređaja. Pomoćiće vam da optimizujete performanse mašine i eliminišete skupe greške.

Specifična poljoprivreda prema mestu

Specifična poljoprivreda prema mestu

Saznajte kako se podaci o polju koriste iz više izvora za kreiranje mapa promenljive stope, što omogućava da opcija Upravljanje pojedinačnim oblastima u vašem polju poboljša rast i prinos.

Pametna poljoprivreda: Osnove

Pametna poljoprivreda: Osnove

Da biste započeli putovanje sa preciznom poljoprivredom, sve što vam je potrebno su prijemnik, displej, povezivanje na JDLink™ i nalog na John Deere Operations Center™. Povrh toga, pristup John Deere Operations Center™ je besplatan!