Tehnologija za preciznu poljoprivredu: Osnove

Pametna poljoprivreda: Osnove
Pametni displeji

Pametni displeji

Naši intuitivni displeji osetljivi na dodir su mozak iza John Deere tehnologije precizne poljoprivrede. S obzirom da su usklađeni sa ISOBUS, imaju jednostavne menije i prilagodljive ekrane.

Prijemnici StarFire™

Prijemnici StarFire™

StarFire™ satelitski prijemnici, koje smo mi projektovali i napravili, koriste našu svetsku mrežu referentnih stanica i nude izvanrednu preciznost signala

Povezivanje JDLink™

Povezivanje JDLink™

JDLink™ obezbeđuje dvosmerno povezivanje za automatsko otpremanje podataka o usevima i mašini u John Deere Operations Center™ i za daljinsko nadgledanje u realnom vremenu.

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™

John Deere Operations Center™ bezbedno čuva sve podatke o vašoj mašini i žetvi. Dostupni sa bilo kog uređaja, podaci se mogu deliti sa više od 200 partnera za softver za pametnu poljoprivredu kako bi se podržalo bolje donošenje odluka.

Besprekorno integrisano

Besprekorno integrisano

Sve naše komponente su međusobno zamenljive, pa čak i ako vaša mašina nije zelena i žuta, i dalje možete imati koristi od John Deere tehnologije precizne poljoprivrede.

Laka upotreba

Laka upotreba

Sve komponente i softver kreiramo mi. Projektovani sa farmerima, za farmere, jednostavni su za korišćenje i napravljeni za dug radni vek.

Merljiva profitabilnost

Merljiva profitabilnost

Vaši podaci su bezbedno pohranjeni u John Deere Operations CenterTM radi detaljne analize efikasnosti mašine, prinosa i drugog da bi se podržala vaša profitabilnost.