Oprema za golf i sport

Kod kuće

Kada radite tamo gde drugi igraju, potreban vam je partner za opremu za travnjak kome možete verovati da bi vaše igralište ili sportski teren bili u savršenom stanju. Za svu vašu opremu za golf igrališta i sportske terene, možete računati na John Deere da bude tu za vas sa vrhunskim mašinama, naprednom tehnologijom i pouzdanom podrškom.

Oprema za golf igrališta

Oprema za golf igrališta

Kvalitet vaših travnjaka je jedna od prvih stvari koje ljudi primećuju. Naša oprema za golf igrališta pruža precizne otkose i nežnu negu koju igrači i ekipe smatraju podjednako impresivnim. Zato najcenjenija golf igrališta na svetu biraju brend John Deere i oslanjaju se na kvalitet naših mašina.

Oprema za sportske terene

Oprema za sportske terene

Imamo rešenja za opremu za travnjake za svaku oblast. John Deere nudi menadžerima terena impresivnu liniju opreme za sportske terene za precizno košenje, grabuljanje, prskanje i tešku vuču.

Korak po korak

Naučite kako se to radi

Zavirite iza kulisa u našu fabriku Turf Care u Severnoj Karolini, gde smo iznova osmislili montažnu traku kako bismo pojednostavili procese i obavljali kontrolu kvaliteta prema najvišim standardima ikada.

Pronađite najbližeg prodavca

Pronađite najbližeg prodavca

Locirajte vašeg John Deere prodavca