Vaš John Deere predstavnik u Srbiji

Vaš John Deere predstavnik u Srbiji

O nama

O nama

Osnovnu delatnost kompanije KITE DOO čine prodaja i servis poljoprivredne mehanizacije, motornih ulja i maziva, semena, mineralnih hraniva, sredstava za zaštitu bilja i snadbevanje originalnim rezervnim delovima. Prodajni program koji nudi kompanija KITE DOO je širok i čine ga lideri kvaliteta svetskog tržišta. Pored svetskog lidera u modernoj poljoprivredi JOHN DEERE -a , tu su još i proizvodi renomiranih proizvođača poljoprivrednih mašina: JCB, KUHN, JOSKIN, ALPEGO, DEGENHART,GRASDORF, RABE, LKT, ZAGO.
KITE DOO je ćerka kompanija mađarske korporacije KITE Zrt, koja je lider u polju savremenih poljoprivrednih tehnologija kako u Mađarskoj, tako i u čitavoj Evropi. Kao ovlašćeni diler i serviser John Deere mehanizacije na tržištu Srbije, kompanija KITE DOO je počela sa radom 1. maja 2017. godine. Tokom prve 3 godine svog postojanja kompanija KITE DOO je nastupila na preko 200 manifestacija, demonstarcija, sajmova i poljoprivrednih smotri, i to sa željom da što široj javnosti prikaže vrhunske i čuvene John Deere mašine. Zainteresovanost posetilaca je bila zaista velika , kao i medijska propraćenost, što nas čini izuzetno zadovoljnim, jer smo svima koji se bave ovom časnom profesijom i širokoj javnosti uspeli da približimo upravo ono što karkteriše John Deere mašine, a to je savršen odnos najsavremenijih implementiranih tehnologija i zadržavanja potrebne robusnosti, naprosto neophodne za obavljanje teških radnih operacija.

Prodaja mehanizacije

Prodaja mehanizacije

John Deere kao inovator u oblasti poljoprivredne mehanizacije, u svom asortimanu nudi najsavremenija tehnološka rešenja u biljnoj i stočarskoj proizvodnji. U svom proizvodnom programu, pored već dobro poznatih i dokazanih traktora i kombajna, John Deere nudi i mehanizaciju za zaštitu bilja – vučene i samohodne prskalice, prese za baliranje sa fiksnom i varijabilnom komorom, prese za velike bale, opremu i priključke za manipulaciju, silažne kombajne i opremu za pripremu stočne hrane, sejalice za uskoredne i širokoredne kulture, kao i mašine za predsetvenu pripremu zemljišta.
Svi tipovi mašina diktiraju najsavremenije trendove u poljoprivredi i mogu da budu nadograđeni opremom za preciznu poljoprivredu. Kompanija KITE DOO je u svoju ponudu uvrstila i program John Deere mašina za održavanje travnatih površina, kao i mašina za obavljanje komunalnih delatnosti. Počevši od najmanjih modela kosačica za kućnu upotrebu, pa do najvećih modela mašina za održavanje fudbalskih igrališta i golf terena, ime John Deere je garancija vrhunskog kvaliteta, izdržljivosti i pouzdanosti.

Postprodajna podrška

Postprodajna podrška

Saradnja sa našim klijentima posle prodaje nam je jednako važna kao i sama prodaja. Servisna mreža kompanije KITE DOO je organizovana u vidu mobilnih ekipa od 22 servisna eksperta, koji su obučeni po najvišim John Deere standardima, opremljeni najsavremenijim alatima, stručni, ažurni i mobilni sa 14 automobila, takozvanih pokretnih radionica. KITE DOO servisno - distributivni centar u Backoj Topoli je izgradjen i opremljen po najsavremenijim John Deere standardima, i samo je prvi u nizu takvih objekata u Srbiji.
KITE DOO želi da bude bliže Vama, pa Vam je pored servisnih ekipa na raspolaganju i postprodajni tim od 6 ljudi koji su zaduženi za nabavku i distribuciju rezervnih delova. Veliki centralni lager u Novom Sadu sa preko 1.000.000 evra vrednosti robe i preko 10.000 pozicija koji se konstantno uvećava sa rastom asortimana novih modela i prodatih mašina, kao i permanentna logistička podrška centralnog magacina u Nadudvaru i distributivnog centra John Deere EPDC u Nemačkoj, garantuju brzu i efikasnu isporuku svih potrebnih rezervnih delova i potrošnog materijala u rekordnom vremenu, uz zagarantovani John Deere kvalitet originalnih komponenti. Kao jedini ovlašćeni uvoznik i distributer John Deere mehanizacije i rezervnih delova na tržištu Srbije, garantujemo pouzdanost i efiksanost u radu od prvog dana korišćenja Vaše mašine.

Precizna poljoprivreda - AMS

Precizna poljoprivreda - AMS

Naš departman AMS (Agriculture Management Solutions) ima zadatak da poveže poljoprivredu i informacione tehnologije, i da kroz primenu sistema precizne poljoprivrede kompanije John Deere poboljša performanse gazdinstava u svim segmentima. Kompanija KITE DOO je izgradila svoju privatnu mobilnu RTK mrežu, koja pokriva teritoriju cele Vojvodine. Na ovaj način pružamo svojim korisnicima maksimalnu preciznost od 2,5 cm i višegodišnju ponovljivost linija vođenja i granica parcela. Samom upotrebom navigacionih sistema na parceli zbog smanjenja preklapanja, štedi se od 5-8% na ulaznim komponentama, povećava produktivnost i smanjuje stres kod rukovaoca. Sa trajnim linijama vođenja i granicama parcela povećava se produktivnost i smanajuju se troškovi za dodatnih 6 €/ha, a ako se korisnik opredeli za nadogradnju svog sistema sa kontrolom sekcija, može da uštedi još do 27 €/ha.