Pametna rešenja za poljoprivredu

Pametna rešenja za poljoprivredu

Ovde počinje vaše putovanje sa pametnom poljoprivredom


Ako želite da počnete da koristite preciznu poljoprivredu, došli ste na pravo mesto!

John Deere precizna poljoprivredna tehnologija je laka za upotrebu i pomaže vam da planirate, pratite, izvršavate i analizirate poljoprivredne poslove tokom godine. Takođe, bićete opremljeniji da razumete i ispunite izazove klimatskih promena u budućnosti poljoprivrede.

Veći prinosi

Veći prinosi

Precizna poljoprivreda vam omogućava da optimizujete unos semena, đubriva, hemikalija i drugog da biste ispunili pojedinačne potrebe vaših polja i maksimalno povećali prinose useva.

Bolja finansijska kontrola

Bolja finansijska kontrola

Tehnologije pametne poljoprivrede obezbeđuju važne informacije za rukovodstvo o korišćenju i ulaznim sredstvima mašine radi veće transparentnosti troškova i boljeg odlučivanja.

Poboljšana održivost

Poboljšana održivost

Precizna poljoprivreda može znatno da smanji potrošnju goriva i prekomernu primenu ulaznih sredstava kao što su đubrivo i hemikalije, za održiviju poljoprivredu.

Rešenja za navođenje

Rešenja za navođenje

Nema preskakanja, nema preklapanja – pratite iste putanje svaki put u potpunosti bez pomoći ruku. Uz ponudu veoma visoke preciznosti, proširili smo naš opseg navođenja rešenjima za sve brednove opreme.

Rešenja za navođenje

Sistemi automatizacije

Oslobodite se stresa od zadataka koji se ponavljaju pomoću naših upravljačkih elemenata i programabilnih uređaja. Pomoćiće vam da optimizujete performanse mašine i eliminišete skupe greške.

Specifična poljoprivreda prema mestu

Specifična poljoprivreda prema mestu

Saznajte kako se podaci o polju koriste iz više izvora za kreiranje mapa promenljive stope, što omogućava da upravljanje pojedinačnim oblastima u vašem polju poboljša rast i prinos.

John Deere vam olakšava preciznu poljoprivredu

Napravili smo seriju kratkih video snimaka koji objašnjavaju neke od prednosti naših preciznih poljoprivrednih alata. Samo pomerajte listu nadesno da biste pronašli oblast koja vas interesuje.