Samohodni silažni kombajni

Izaberite John Deere silažnu žetelicu i investiraćete u više nego što je svetski vodeća mašina. Pridružićete se timu. Tim koji obezbeđuje usluge i podršku svetske klase tako da ne prestajete s radom. Ali to nije sve. Nešto ekstra dolazi kao standard: John Deere’-ova reputacija bez premca. Jedna kompanija. Jedno ime. Od 1837. godine.

Serija 8000

Naši klijenti pružili su nam jasne informacije o seriji 8000. Svetski najbolje performanse u šest ključna područja: efikasnost snage, kvalitet silaže, udobnost, pouzdanost, prianjanje i ekonomičnost. To je bio veliki izazov. Ali verujemo da smo uspeli.

Jednostavno izvršite obradu!

Jednostavno izvršite obradu!

ODLIČNA obrada zrna od 3 do 29 mm LOC s bilo kojom suvom materijom.

HarvestLab 3000

HarvestLab 3000

U jednom polju vlaga useva može da varira preko 20%, što zahteva drugačije dužine rezanja da bi se osiguralo savršeno sabijanje silaže bez zarobljenog kiseonika. Montiran na John Deere kombajn za stočnu hranu, HarvestLab 3000 omogućava automatsko prilagođavanje dužine rezanja na osnovu sadržaja suve materije.

GARANTOVANO ODRADITE VIŠE.

GARANTOVANO ODRADITE VIŠE.

SA DURA LINE

John Deere Dura Line habajuće košuljice za protok useva su sada dostupne u tri paketa. Postoji savršeni paket za svaku potrebu, u zavisnosti od vaših ličnih potreba za žetvu. I za sve njih postoji garancija* od bar 3.000 sati motora ili 5 godina upotrebe, šta god bude prvo! Uz Dura Line možete da uradite više. Garantovano.

 *Garancija ne pokriva reznu šipku, noževe, držače noževa ni strugače glatkog valjka

Pitajte svog prodavca kompanije John Deere za informacije!