Operations Center

ŠTEDI VREME

UPRAVLJA MAŠINAMA

PAMETNIJE ODLUKE

PODELA INTELIGENCIJE

U SLUŽBI KUPACA

Go

Operations

Center

NOVO - AutoPath linije za automatsko navođenje

NOVO - AutoPath linije za automatsko navođenje

Jedinstveno u poljoprivrednoj industriji, AutoPath automatski kreira linije za navođenje za celokupno vaše polje od aktuelno posađenih redova, eliminišući time oštećenje useva.

NOVO - planer rada na 1 klik

NOVO - planer rada na 1 klik

Skraćuje vreme konfigurisanja u polju do 90%!  AutoSetup je alatka koja se jednostavno korisi i koja vam pomaže da isplanirate sve svoje glavne operacije: oranje, sejanje, prskanje, đubrenje i žetva.

Digitalna knjiga polja

Digitalna knjiga polja

Sada možete dodati sve vaše završene poslove direktno u aplikaciji, gde su bezbedno sačuvani na jednom mestu i lako dostupni sa bilo kog uređaja, bilo kada.

ISOXML uvoz

ISOXML uvoz

Uvezite direktno podatke dokumentacije od Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI ili Kverneland terminala i prikažite ih sve na jednom mestu.

Prenos podataka sa više proizvođača

Prenos podataka sa mašina različitih proizvođača

Zahvaljujući zajedničkom standardu DataConnect, sada u John Deere Operations Center, u realnom vremenu, mogu biti prikazani podaci sa mašina Claas.

Uštedite vreme

Planirajte vaš rad unapred i pošaljite informacije o poslu direktno na pojedinačne mašine. Bez zadržavanja zbog konfiguracije u polju i bez grešaka zbog nesporazuma ili nedostataka informacija.

Save Time

 

Saznaj više

Razširi vseStrniti vse

Digitalna knjiga polja. Sada možete dodati sve vaše završene poslove direktno u našu aplikaciju

VAŠA LIČNA DIGITALNA KNJIGA POLJA

Sada možete da se pozdravite sa olovkom i papirom i sačuvate sve vaše podatke bezbedno i sigurno u aplikaciji Operations Center. Jednostavno dodajte završen posao direktno u aplikaciji Operations Center za kreiranje vaše lične digitalne knjige polja, pristupačno sa bilo kog uređaja – pametni telefon, tablet ili stoni računar – gde god da se nalazite. Štaviše možete prikazati podatke za svaku sezonu za lakše upoređivanje i pratiti performanse vaše celokupne operacije.

 

 

Snimite sve

Knjiga polja čuva informacije o operateru, mašini, polju, klijentu, letini. Hemikalije, priključna oprema i vreme i datum...i mnogo više.

 

Personalizujte svoj prikaz

Prikažite podatke za svaku sezonu u spisku i korišćenjem filtera za farmu, polje, proizvod i raznolikost, izaberite najbolji raspored za vas.

 

Lako podelite podatke

Podelite podatke u ostalim formatima datoteke – Shapefile, PDF ili XLSX – tako da vam partneri mogu pomoći s analizama.

 

Pronađite sve lako

Pronađite datoteke u sekundi zahvaljujući alatki pretraga koja se lako koristi.

 

Analizirajte performanse

Uporedite performanse mašine i analizirajte podatke polja tokom sezona za dugoročne poljoprivredne odluke.

AutoSetup alatka za planiranje rada

SKRATITE SVOJE VREME KONFIGURISANJA POSLA

 

AutoSetup je novi planer rada u oblaku koji može da smanji vreme konfigurisanja u polju za 90%.

Pristupačan ili preko John Deere Operations Center mobilne aplikacije ili preko internet portala, ovaj planer koji se lako koristi omogućava menadžerima unapred konfigurisanje posla i bežično slanje bilo kojoj mašini koja je povezana sa JDLink.  Sve što rukovaoci treba da urade je da pritisnu dugme potvrdi čim stignu u polju i oni mogu odmah da započnu svoj posao. Bez grešaka. Bez kašnjenja.

 

ISOBUS kompatibilan

Konfigurisanje nekih kompleksnih mašina za sadnju zahteva do 60 klika na displeju, što može rukovaocu oduzeti znatno od njegovog vremena. Sada se unapred isplaniran posao automatski pojavljuje na displeju u kabini kada mašina uđe u polje.  AutoSetup takođe funkcioniše sa ISOBUS kompatibilnom priključnom opremom i podaci se čuvaju u Operations Center za buduće potrebe.

 

Upravljajte svojim mašinama od bilo gde

AutoSetup podržava sve opšte poslove od oranja i sejanja do prskanja, đubrenja i žetve. Ova alatka vam pruža slobodu planiranja vašeg poslovanja iz vašeg doma, kancelarije ili gde god da se nalazite. Takođe možete pozvati poslove godinu za godinom, pojednostavljajući čuvanje zapisa i dokumentacije.

 

Kompatibilan sa starijim mašinama

Ako koristite postojeću John Deere mašinu, AutoSetup je povratno kompatibilan. Šta više, besplatno je. Jednostavno zatražite demonstraciju od vašeg prodavca i počnite da štedite na vremenu u polju još danas.

Upravljajte mašinama

Proverite lokaciju i status vaših mašina u realnom vremenu. Saznajte koji posao je završen, koji usev je sakupljena i još mnogo više. Aplikacija Operations Center smanjuje troškove telefonskih poziva i daje vam kontrolu.

Manage Machines

 

Pametnija rešenja

Pomoću aplikacije Operations Center donosićete bolje odluke bazirane na pravim informacija. Podaci mašine i priključne opreme se sakupljaju u realnom vremenu, tako da brzo možete videti šta se dešava i preduzeti prave korake za vaše poslovanje.

Smarter Decisions

 

Saznaj više

Razširi vseStrniti vse

AutoPath linije za automatsko navođenje

Pojednostavljeno upravljanje linijom za navođenje

 

AutoPath automatski kreira linije za navođenje za različite širine mašine na osnovu podataka dobijenih prvim prolaskom priključne opreme strip-til ili sadilice.  Ova alatka preuzima ulogu upravljanja linijom za navođenje, štiteći investiciju hranjivih materija i pomažući da vam svaki prolazak bude pouzdan i precizan.

Za korišćenje alatke AutoPath na opremi strip-til ili na sadilici mora da bude montiran StarFire prijemnik.  Kada priključna oprema napravi svoj prvi prolazak krzo polja, aktuelne linije za navođenje reda se automatski snimaju i onda se linije za navođenje precizno izračunavaju za celokupno polje. 

 

Pouzdano koristite priključnu opremu različite širine

Ako koristite priključnu opremu različite širine za sađenje, prskanje ili žetvu, onda vam AutoPath obezbeđuje da pneumatici uvek slede posađene redove i drže se dalje od useva.  Prilikom žetve kombajn će uvek biti navođen na pravilnu početnu tačku a linije za navođenje se automatski izračunavaju na osnovu širine hedera. Ova alatka vam takođe omogućava da posadite svoje redove tamo gde možete iskoristiti prednosti najboljih nivoa hranjivih materija.

 

Osigurajte precizan razmak između redova

Kada se koristi sa AutoTrac navođenjem priključne opreme onda je AutoPath još bolji. Priključna oprema, koja ima montiran StarFire prijemnik, automatski obezbeđuje precizno upravljanje traktorom za dobijanje preciznih rastojanja između redova, čak i na poljima sa nagibom i oko krivina.  Onda se ovi podaci koriste za sledeće operacije, kao što je prskanje ili žetva, tako da mašina sledi ravnomerno raspoređene redove.

Podelite inteligenciju

Podelite podatke dokumentacije sa vašim klijentima, tako da mogu bolje razumeti svoja poslovanja i da znaju koji posao ste završili. Aplikacija Operations Center jača odnose sa klijentom zbog veće transparentnosti i pomaže u poboljšavanju njihovih dugoročnih poslovnih performansi.

Share Intelligence

 

Saznaj više

Razširi vseStrniti vse

Prenos podataka sa više proizvođača

Stigao je DataConnect, zajednički standard za deljenje podataka između mašina različitih proizvođača. Podaci sa platforme 365FarmNet kao i sa mašina Claas opremljenih telematikom, mogu da se automatski uvoze u John Deere Operations Center. Farmeri sa mešovitim mašinskim parkovima oberučke prihvataju ovu promenu - umesto da koriste nekoliko različitih platformi za kontrolu rada mašina, sada jednostavno mogu da koriste samo Operations Center.

DataConnect vam omogućava prikaz sledećih informacija:

  • Lokacija (trenutna i prethodna)
  • Nivo goriva
  • Brzina
  • Radni status

Sve što treba da uradite je da dodate vaše Class mašine u vaš nalog Operations Center.  Ne morate da vršite nikakve promene na vašim mašinama, jer se podaci automatski prenose. Štaviše, DataConnect je besplatan!

DataConnect je razvijen kao zajednički standard za podatke u poljoprivrednoj industriji i otvoren je za sve proizvođače poljoprivrednih mašina. Za ubuduće, se nadamo da ćemo objavljivati dalja obaveštenja o uključivanju ostalih proizvođača, kao i za razmenu poljoprivrednih, agronomskih podataka za aplikacije, kao što je mapiranje prinosa.

ISOXML uvoz. Uvezite direktno podatke dokumentacije iz ostalih brendova mašina.

ISOXML UVOZ: DELJENJE PODATAKA SA SVIM MARKAMA

Ako imate vozni park s više brendova i dalje možete iskoristiti sve funkcije aplikacije Operations Center zahvaljujući uvozu podataka ISOXML dokumentacije. Možete direktno uvesti podatke dokumentacije sa Claas, Case IH, New Holland, Fendt Vario, CCI, Kverneland terminala i više u aplikaciju Operations Center. Upravljanje vašom celokupnom operacijom je mnogo lakše jer je sve sačuvano na jednom mestu!

ISOXML kompatibilni displeji
AgLeader
Case IH
New Holland
TopCon
Trimble
Precision Planting
Raven
Claas
CCI
Müller-Elektronik
Fendt VarioTerminal
Kverneland

 

Servis za klijente

Vaš zvanični lokalni prodavac može da vam pomogne u konfiguraciji aplikacije Operations Center i obezbeđuje dugoročnu podršku preko paketa FarmSight service - Farm Sight usluge. Što ne porazgovarate sa vašim zvaničnim prodavcem o vašim poslovnim izazovima i saznate kako vam može pomoći da poboljšate svoju poslovnu efikasnost.

Service Customers

 

John Deere aplikacija Operations Center je….

Otvorena

Otvorena

Prosledite podatke drugom korisniku aplikacije Operations Center, uvezite podatke od bilo kog proizvođača koji koristi ISOXML standard ili delite podatke bežično od Claas Telematics mašina. Aplikacija Operations Center je konstruisana kao čvorište za informacije, koja što je više moguće olakšava rukovanje. Možete deliti podatke i sa 180+ softver partnera, tako da vam treba samo jedna platforma za ceo vaš menadžment.

Lokalno

Lokalno

Vaš zvanični lokalni prodavac ima obučene Operations Center stručnjake, koji vam mogu pomoći da iskoristite najbolje iz ove moćne alatke i koji mogu da odvoje vreme za konfiguraciju prema vašim specifičnim potrebama. Oni su u stanju da uvežbaju vaše osoblje, planiraju poslove, kontrolišu i optimiziraju performanse mašine, analiziraju podatke i više.

Bezbedno

Bezbedno

U svako doba imate totalnu kontrolu nad vašim podacima. Možete odlučiti koje podatke želite da podelite i sa kime, što je naročito korisno kada sarađujete sa partnerima i savetnicima. Takođe je dobro znati da su vaši podaci bezbedno zaštićeni jer koriste iste visoko bezbedne sisteme koji se koriste i za internet bankarstvo.

Istražite prednosti

Pratite poslove

Pratite poslove

Da li je setva već završena i da li se mašina nalazi na putu do sledeće parcele? Pomoću aplikacije Operations Center vaše mašine možete proveravati u realnom vremenu, štedeći na hiljade telefonskih poziva i obezbeđujući vam dodatno vreme za važnije zadatke.

Pošaljite podatke bežično

Mogu li prestati sa korišćenjem USB memorije za čuvanje podataka od mojih mašina? Podatke dokumentacije sada prosleđujete automatski i bežično aplikaciji Operations Center u skoro realnom vremenu - čak i za ISOBUS priključnu opremu koja nije John Deere. To vam olakšava vođenje dokumentacije bez USB memorije!

Upravljajte mašinama

Upravljajte mašinama

Gde su moje mašine i da li su spremne za rad? Aplikacija Operations Center vam pokazuje lokaciju svake mašine, istoriju lokacije i trenutni nivo goriva, kao i aktivne kodove upozorenja od strane dijagnostike.

Podeli podatke o polju

Da li treba da se nalazim u kancelariji da bi video detaljnije mape? Sada više ne. Možete ih videti u aplikaciji u skoro realnom vremenu, čak i ISOBUS priključnu opremu koja nije John Deere. Možete i direktno eskportovati detalje od aplikacije za štampanje ili prosleđivati vašem partneru od poverenja.

Analizirajte polja trenutno

Analizirajte polja trenutno

Da li nova sorta pšenice daje bolji prinos?... Da li se prinosi razlikuju od polja do polja? Aplikacija Operations Center automatski sortira i prikazuje sve informacije o polju i usevu, olakšavajući vam više nego ikada u donošenju boljih odluka na osnovu činjenica.

Odlučite pametnije

Koliko dobar je bio poslednji tretman đubrenja?... Da li je novi hemijski tretman bio efikasan?... Da li je nova sorta semena bolja od prethodne godine? Možete upoređivati prinos vaših polja pomoću funkcije filtera, tako da ćete donositi mudrije odluke za sledeću žetvu

Kreirajte svoj besplatan nalog na MyJohnDeere.com

1. Kreirajte svoj besplatan nalog

Registracija naloga i postavljanje lozinke zahteva samo nekoliko sekundi.

Preuzmite aplikaciju Operations Center

2. Preuzmite aplikaciju Operations Center

Idite u Google Play prodavnicu ili Apple App Store.

Pitajte vašeg prodavce za savet o konfigurisanju

3. Pitajte vašeg zvaničnog prodavce za savet o konfigurisanju

Vaš lokalni prodavac ima obučene stručnjake koji vam mogu pomoći u početku i obezbediti vam dugoročnu podršku.