Precizna Ag tehnologija

AMS

HarvestLab 3000: Savršena prehrana useva

Smanjite vaše troškove za đubriva!
Nađubrite goveđu balegu precizno kao mineralno đubrivo.

Prijemnici i displeji

Prijemnici i displeji

Precizna poljoprivreda počinje ovde. John Deere prijemnici i displeji obezbeđuju hardversku infrastrukturu za iskorišćavanje punog potencijala moderne poljoprivrede i uspešnijeg postavljanja vašeg poslovanja.

Navođenje i automatizacija mašine

Navođenje i automatizacija mašine

John Deere nudi kompletnu paletu integrisanih sistema za navođenje, od jednostavne ručne kontrole do potpuno automatizovanog sistema. Ako vaša flota ima više vrsta vozila onda takođe nudimo rešenja za ostale brendove tako da i dalje možete uživati u prednostima John Deere navođenja i automatizacije mašine.

Specifična poljoprivreda prema mestu

Specifična poljoprivreda prema mestu

Pomoću podataka senzora u realnom vremenu i dokumentacije specifične prema mestu dobijate vredne informacije za odluke zasnovane na činjenicama i kreiranjem preciznih preporuka za vaše sledeće zadatke u polju. Uz to ćete uštedeti na vašem najvrednijem resursu od svih: vaše vreme. Poljoprivreda specifična prema mestu vam omogućava da kontrolišete i planirate vaše troškove preciznije, smanjujući troškove đubriva, setve i hemikalija.

Povezano upravljanje poljoprivrednim dobrom

Povezano upravljanje poljoprivrednim dobrom

John Deere operativni centar je vaš poljoprivredni portal za sakupljanje i vizuelizaciju agronomskih informacija i informacija o mašini. Pokazujući vam suštinske informacije na prvi pogled, on pomaže da brzo i lako odlučite na osnovu činjenica. Operativni centar vas povezuje s vašim mašinama i s vašim poljima na jednoj centralnoj lokaciji. On vam takođe omogućava da bešavno razmenjujete informacije s vašim John Deere prodavcem, vašim izvođačima radova i ostalim pouzdanim partnerima.