Tehnologije precizne poljoprivrede

AMS

HarvestLab 3000: Savršena prihrana useva

Smanjite vaše troškove za đubrivo!
Nađubrite njivu sa tečnim stajnjakom precizno kao sa mineralnim đubrivom.

Prijemnici i monitori

Prijemnici i monitori

Precizna poljoprivreda počinje ovde. John Deere prijemnici i monitori obezbeđuju hardversku infrastrukturu za iskorišćavanje punog potencijala moderne poljoprivrede i uspešnije postavke vašeg poslovanja.

Navođenje i automatizacija mašine

Navođenje i automatizacija mašine

John Deere nudi kompletnu paletu integrisanih sistema za navođenje, od jednostavne ručne kontrole do potpuno automatizovanog sistema. Ako vaša flota ima više vrsta vozila, onda takođe nudimo rešenja za ostale brendove, tako da i dalje možete uživati u prednostima John Deere navođenja i automatizacije mašine.

Specifična poljoprivreda prema mestu

Specifična poljoprivreda prema mestu

Pomoću podataka senzora u realnom vremenu i dokumentacije specifične prema mestu dobijate vredne informacije za odluke zasnovane na činjenicama i kreiranjem preciznih preporuka za vaše sledeće zadatke u polju. Uz to ćete uštedeti na vašem najvrednijem resursu od svih: vaše vreme. Poljoprivreda specifična prema mestu vam omogućava da kontrolišete i planirate vaše troškove preciznije, smanjujući troškove đubriva, setve i hemikalija.

Povezano upravljanje poljoprivrednim dobrom

Povezano upravljanje poljoprivrednim dobrom

John Deere Operations Center je vaš poljoprivredni portal za sakupljanje i vizuelizaciju agronomskih informacija i informacija o mašini. Pokazujući vam suštinske informacije na prvi pogled, on pomaže da brzo i lako odlučite na osnovu činjenica. Operations Center vas povezuje sa vašim mašinama i sa vašim poljima na jednoj centralnoj lokaciji. On vam takođe omogućava da bežično razmenjujete informacije sa vašim John Deere prodavcem, vašim izvođačima radova i ostalim pouzdanim partnerima.