JUČE I DANAS

Ritam života na planinskim pašnjacima nije se menjao vekovima. U proleće, čim sneg nestane, stoka se izvodi gore na pašu. Početkom oktobra vraća se u niže krajeve na zimovanje. Međutim, u prošlosti nije bilo ni staza ni puteva. Sve je transportovano manualno, u rukama. Đubrivo se nosilo korpama, livade su se kosile ručnom kosom, seno se vezivalo u bale i nosilo u štalu.
KADA POSTANE TEŠKO, SNAŽNI GATOR SA POGONOM NA SVA 4 TOČKA DAJE VAM DOVOLJNO SNAGE I KONTROLE, ŠTO JE NEOPHODNO DA BISTE NASTAVILI SA RADOM.

TRADICIJA POSTAJE MODERNA

Danas, moderna oprema kao što je John Deere Gator, pomaže u sakupljanju i transportu sena. Oni takođe smanjuju naprezanje prilikom izgradnje pašnjačkih ograda u proleće i olakšavaju hranjenje zimi. Funkcije kao što su pogon na sva četiri točka i vrata prtljažnika koja se mogu preklopiti u stilu pick-upa na 90º ili punih 150º, pružaju značajnu udobnost i olakšavaju rad.
SVAKODNEVNI OBILAZAK ŽIVOTINJA NA PAŠNJACIMA JE MNOGO BEZBEDNIJI KADA ZNATE DA IMATE POUZDAN POGON NA ČETIRI TOČKA, KOJI JE TU NA VAŠ ZAHTEV, UVEK KADA VAM JE POTREBAN.
SERIJE JOHN DEERE GATORA

SERIJE JOHN DEERE GATORA

DISCOVER