JOHN DEERE GATORI™ – VAŠI SVAKODNEVNI PRATIOCI

SAVLADAJTE SVE PREPREKE

Kada je vaš dan pun kritičnih zadataka, raznih prepreka i velikih tereta, John Deere Gatori vam daju snagu, lakoću rukovanja i udobnost koji su vam potrebni da dobro obavite posao. Otkrijte kako vam John Deere Gatori pomažu da savladate svoje izazove u bilo kojim uslovima i na svim nezgodnim mestima na koja ćete možda morati da odete..

VISOKE PERFORMANSE
Život na visokim planinskim pašnjacima postaje težak. Sa John Deere Gator - om u svom timu, poslovi koji su nekada bili naporni sada postaju rutina bez napora.
Pročitaj više
POSAO LOVOČUVARA
Lovočuvari i lovci krstare šumama u svojim John Deere Gatorima kako bi zaštitili, sačuvali i upravljali našim šumama i populacijama divljih životinja u njima.
Pročitaj više
RAD NA PLAŽI
Vrućina, prašina, vetar, so i neravni tereni - na plaži ih ima u izobilju.
Pročitaj više
UVEK U POKRETU
Posao pastira je složen, a dani dugi. Ovaj posao ima suštinsku svrhu za očuvanje životne sredine i bilo bi ga teško ostvariti bez Gatora u svom timu.
Pročitaj više
POSVEĆENOST STOČARSTVU
Ovce su na nasipima preko cele godine, na ispaši. To je njihova namena i to je vrlo bitno za održavanje nasipa.
Pročitaj više
MAJSTORI STAZE
Od vrlo lake do izuzetno izazovne staze na nizbrdici. Raznolikost staza je ,,ponuda“ dana u planinskom biciklističkom parku.
Pročitaj više
ŠAMPION NA DUGE STAZE
U Nacionalnom parku Ekmoor na jugozapadu Engleske, Davn Vestkot ulaže svu svoju energiju i pažnju zaštiti ugroženih divljih ponija.
Pročitaj više
POSAO U VINOGRADU
Strme padine, uski redovi, velika opterećenja. U vinogradarstvu, naši Gatori mogu kvalitetno da se pokažu zahvaljujući svojoj snazi.
Pročitaj više