JOHN DEERE GATORI™ – VAŠI SVAKODNEVNI PRATIOCI

SAVLADAJTE SVE PREPREKE

Kada je vaš radni dan pun neočekivanih zadataka, raznih prepreka i prenosa velikih tereta, John Deere Gatori vam daju snagu, lakoću rukovanja i udobnost koji su vam potrebni da dobro obavite posao. Saznajte kako vam John Deere Gatori pomažu da savladate nastale izazove u bilo kojim uslovima i na svim nepredvidivim mestima na kojima ćete morati da budete..

VISOKE PERFORMANSE
Život na visokim planinskim pašnjacima postaje težak. Sa John Deere Gator - om u svom timu, poslovi koji su nekada bili naporni sada postaju uobičajeni.
Pročitaj više
POSAO LOVOČUVARA
Lovočuvari i lovci krstare šumama u svojim John Deere Gatorima, kako bi zaštitili, sačuvali i upravljali našim šumama i populacijama divljih životinja u njima.
Pročitaj više
RAD NA PLAŽI
Vrućina, prašina, vetar, so i neravni tereni – prisutni su na plaži svaki dan.
Pročitaj više
UVEK U POKRETU
Posao pastira je složen, a dani dugi. Ovaj posao ima veliku važnost za očuvanje životne sredine i bilo bi ga teško ostvariti bez John Deere Gatora u svom timu.
Pročitaj više
NAPRAVLJEN ZA TEŠKE USLOVE
Bez obzira da li je u pitanju velika stanbena zgrada ili porodična kuća, gradilišta su vrlo dinamična mesta, teška za ljude i mašine.
Pročitaj više
POSVEĆENOST STOČARSTVU
Ovce su na nasipima preko čitave godine na ispaši. Ovo je jedna od njihovih namena koja je vrlo bitno za održavanje nasipa.
Pročitaj više
MAJSTORI STAZE
Od vrlo lake do izuzetno izazovne staze na nizbrdici. Raznolikost staza je ,,ponuda“ dana u planinskom, biciklističkom parku.
Pročitaj više
ŠAMPION NA DUGE STAZE
U nacionalnom parku Ekmoor, na jugozapadu Engleske, Davn Vestkot ulaže svu svoju energiju i pažnju zaštiti ugroženih divljih ponija.
Pročitaj više
POSLOVI U VINOGRADU
Strme padine, uski redovi, velika opterećenja. U vinogradarstvu, naši Gatori se kvalitetno dokazuju zahvaljujući svojoj snazi i ostalim performansama.
Pročitaj više
ZVEZDE SAJMA
Dinamika na sajmu je na visokom nivou….. Oni koji imaju John Deere Gator ,vladaju scenom.
Pročitaj više