Premium korišćene mašine

Korišćen Premium

Da li tražite pristupačnu John Deere mašinu sa malo radnih sati?

Nalepnica

Mašine kojima možete verovati

Kada kupite John Deere Premium korišćene mašine, onda možete biti sigurni da su one sve prošle završnu proveru u preko 180 kontrolnih tačaka. Za dodatni spokoj, možete takođe porazgovarajte sa vašim zvaničnim dilerom o paketima održavanja i FarmSight servisnom paketu usluga.

Koja je Vaša korist od toga

 

Proveren kvalitet

Vaš prodavac može pristupiti velikom broju “Premium korišćenim” John Deere mašinama za vas. Možete biti sigurni da je svaka mašina proverena i da je “kao nova” ili u “dobrom” stanju, čista i dobro održavana, potpuno funkcionalna i da nije starija više od 7 godina. Inspekcija mora biti sprovedena u poslednja 3 meseca ili poslednjih 100 radnih sati pre prodaje.

Traktori i samohodne prskalice imaju maksimalno 6500 radnih sati motora, kombajni i SPFH maksimalno 3000 radnih sati na vršalici.


Zaštita korišćene opreme

Sve John Deere Premium korišćene mašine, poseduju sveobuhvatnu garanciju od strane vašeg dilera, od najmanje 3 meseca.


Pregled komponenti koje su uključene


Pronađite vašu Premium korišćenu mašinu, odmah

Ako tražite odličnu priliku za Premium korišćenu mašinu, onda je vaš zvanični diler najbolji izvor. On ima proverene mašine sa malim brojem radnih sati, garanciju za korišćene mašine i John Deere Financial programom finansiranja. Ako vaš prodavac nema na lageru mašinu koju tražite, onda će je naći kod evropske mreže John Deere dilera.