Expert Check

Expert Check - održavanje perfomansi

Duže vreme rada, maksimalne performanse i manji troškovi za svaki tip mašine. John Deere Expert Check će vam pomoći da pripremite mašine za sledeću sezonu.

Sprečavanje popravki

Sprečavanje popravki

Pravovremena provera može da vam uštedi mnogo novca. Nakon naporne radne sezone, treba pregledati mašinu kako bi bila spremna za sledeću. Naši stručnjaci obavljaju testove kako bi bili sigurni da je svaki deo spreman da radi glatko. Lista proverenih fabričkih pregleda obuhvata sve što je od ključnog značaja za bezbednost i vreme rada.

Expert Check 7+

Expert Check 7+

Naše mašine su napravljene da traju, zato nudimo specijalnu uslugu osmišljenu za mašine koje nisu u vašem glavnom voznom parku. Pregledi pružaju uvid u stanje vaše pouzdane radne mašine i nude rešenje koje se sastoji od više delova u skladu sa vašim opsegom troškova i korišćenjem. Bolje je da rešite probleme pre nego što se pojave. Pametan način da se perfomanse povećaju, a troškovi smanje. To takođe maksimalno povećava preprodajnu vrednost mašine.

Expert Check 7+ za sve tipove mašina

Expert Check 7+ za sve tipove mašina

Naša usluga Expert Check je dostupna za više od 30 Deere modela mašina, kao što su traktori, kombajni, balirke, prskalice, oprema za travnjake i samohodna silažna žetelica. Obezbedite očuvanje maksimalnog vremena rada i performansi, kao i niske troškove bez obzira na starost mašina!

Vreme rada

Aktivno korišćenje opreme

Maksimalno povećajte dostupnost mašine uz smanjenje vremena zastoja do 90%. Poverite nam održavanje vaših mašina kako bi radile glatko, tako da možete da se fokusirate na ono što je najvažnije - vaše poslovanje.

Troškovi eksploatacije

Troškovi eksploatacije

Sprečite bilo kakvu kolateralnu štetu i smanjite troškove rada preventivnim pregledima naših profesionalnih tehničara. Oni će pažljivo pogledati na vašem korišćenom John Deere traktoru sve što ne radi savršeno.

Udobnost

Udobnost

Dobijte maksimalnu udobnost kontrolom sistema ogibljenja kabine i prednje osovine da biste obezbedili prijatnu i udobnu vožnju, čak i u najtežim radnim okruženjima.

Izbegavanje zastoja

Izbegavanje zastoja

Kada treba da se dovezu usevi, jednostavno nema vremena za odmor. John Deere tehničari se redovno obučavaju i imaju pristup fabričkim alatima, analitici i softveru za analizu statusa i potreba vaše mašine. To može da smanji rizik od zastoja do 90%.

Savršeni rezultati

Savršeni rezultati

Peformanse sezonske opreme su ključne za garantovanje najboljih rezultata rada: optimalnost kvaliteta rezanja na samohodnim silažnim kombajnima, performanse vršidbe i odvajanje na kombajnu, oblik mlaza i preciznost prskalice, kao i kvalitet i pravilnost bala u balirki za valjkaste bale.

Niži troškovi eksploatacije

Niži troškovi eksploatacije

Labavi zatezač može da utiče na remen i pogonsku remenicu, uzrokujući više popravki. Bolje je da se zaustavi ova lančana reakcija na vreme i izbegne zastoj pomoću John Deere usluge Expert Check.

Vreme rada

Aktivno korišćenje opreme

Maksimalno povećajte dostupnost opreme za travnjake uz smanjenje vremena zastoja do 90%. Poverite nam održavanje vaših mašina kako bi radile glatko, tako da možete da se fokusirate na ono što je najvažnije - vaše poslovanje.

Bezbednost

Bezbednost

Naravno, vaši zaposleni i vaša bezbednost su od najveće važnosti. Budite bezbedni i omogućite da John Deere Expert Check proveri osvetljenje, sedište i sigurnosni pojas, štitnike, kočnice, utovarivače, zavrtnje točkova i mnoge druge bezbednosne stavke.

Performanse

Performanse

Zar vaš travnjak nije najvredniji kapital? Dakle, zaslužuje da bude tretiran s pažnjom. Kvalitet sečenja opreme za travnjake koji pruža John Deere Expert Check puno znači.

Expert Check koristimo na svim žetvenim mašinama. Detaljan pregled nam pruža sigurnost da smo dobro pripremljeni za sezonu.

Andreas Bollwerk
Andreas Bollwerk
Lohnunternehmen Bollwerk GmbH

Dodatni resursi

Connected Support™

Povežite se kako biste bili uspešni. Naša usluga Connected Support otkriva potencijalne probleme i čak može da upozori prodavca da ih reši pomoću dijagnostike u realnom vremenu. Pomažemo vam da vaša oprema bude efikasnija.

Saznajte više

John Deere Financial rešenja

Radeći sa našim kupcima toliko dugo, mogli smo da upoznamo ne samo njihovo poslovanje već i da razumemo specifične zahteve u vezi sa finansiranjem. Uvek postoji rešenje kada se radi o kupovini, lizingu ili iznajmljivanju mašine.

Prava podrška

Portal za podršku u preciznoj poljoprivredi vam pruža najnoviji softver, priručnike i obuke. Pronađite sve što vam je potrebno da biste poboljšali svoje poslovanje i bili u toku.