John Deere Expert Check 7+

Expert Check

Expert Check 7+ - za dugovečne John Deere mašine

Starije mašine ili mašine iz uvoza takođe treba da budu u najboljem stanju. Expert Check 7+ je ekonomičan način da ih održite u vrhunskoj formi. Specijalno osmišljene i testirane usluge i rešenja prihvatljiva za budžet, omogućavaju duže vreme rada, više udobnosti i bezbednosti.

machinery-img

Održavanje pouzdanosti mašina

Naše mašine su napravljene da traju, zato nudimo ovu specijalnu uslugu namenjenu mašinama starijim od 7 godina. Pregledi pružaju uvid u stanje pouzdanosti vaše radne mašine i nude rešenja koja se sastoje od više opcija rezervnih delova u skladu sa vašim planiranjem troškova i korišćenja mašine. Rešite probleme pre nego što se pojave. Pametan način da se perfomanse povećaju, a troškovi smanje. Expert Check 7+ je dostupan na traktorima, kombajnima, samohodnim silažnom kombajnima, prskalicama i balirkama.

expert-check-7+-machinery

Expert Check 7+ za sve mašine

Bilo da se radi o traktoru, kombajnu ili prskalici - ako je vaša John Deere mašina starija od 7 godina, naš Expert Check 7+ je pravi izbor. Odlučite brzo i lako koje održavanje želite da obavite na osnovu rezultata koje su vam dostavili naši servisni stručnjaci. Na ovaj način vaša mašina će nastaviti da radi na najbolji način iako protiče vreme.

manufacturing-area

Expert Check - skoro kao novo

Vaša mašina je još uvek relativno nova ili još nema 7 godina? Čak i tada pravovremena provera može da vam uštedi mnogo novca. Nakon naporne radne sezone, treba pregledati primarnu mašinu kako bi bila spremna za sledeću. Naši stručnjaci obavljaju testove da bi bili sigurni da je svaki deo spreman za rad kao da je nov. Fabrička inspekcijska lista za pregled obuhvata sve što je od ključnog značaja za bezbednost i vreme rada. Da biste saznali više o našoj usluzi Expert Check - Ekspertskih Pregleda, samo kliknite na dugme u nastavku.

Vaše prednosti

tehničar

Aktivno korišćenje opreme

Naš detaljan tehnički pregled osigurava da vaša mašina bude spremna kada vam je potrebna.

radnik

Smanjeni troškovi rada

Zahvaljujući usluzi Expert Check 7+ i našem velikom broju mašina, možemo da ponudimo različita rešenja za zamenu delova, kao što su originalni delovi, zamenski John Deere delovi i Reman-remontovane komponente. To dovodi do smanjenja troškova i do 40% na delovima i pruža velike prednosti preventivnog pregleda - Sigurno smanjenje rizika!

optimal-safety

Vrhunska bezbednost

Naši servisni stručnjaci su prošli opsežnu obuku i imaju višegodišnje iskustvo u pregledanju i održavanju John Deere mašina. Oni će pronaći sve što može da predstavlja opasnost za vašu bezbednost.

more-comfort

Veća udobnost

Proverićemo ogibljenje kabine, akumulator, klimatizaciju, ogibljenje sedišta i aktivna podešavanja, kako bismo vam obezbedili udobnost tokom dugih radnih dana!

Delovi prihvatljivi za budžet

motor

Reman

John Deere REMAN remontovani delovi su održivi izbor - Uživajte u nižoj ceni, uz vrhunski kvalitet.

delovi

Alternativni delovi

Alternativa prihvatljiva za vaš budžet, a odobrio je John Deere radi održavanja mašina koje se manje koriste od primarne opreme - Štedite pametno!

Dodatni resursi

Connected Support™

Povežite se kako biste bili uspešni. Naša usluga Connected Support otkriva potencijalne probleme i čak može da upozori prodavca da ih reši pomoću dijagnostike u realnom vremenu. Pomažemo vam da vaša oprema bude efikasnija.

Saznajte više

John Deere Financial rešenja

Radeći sa našim kupcima toliko dugo, mogli smo da upoznamo ne samo njihovo poslovanje već i da razumemo specifične zahteve u vezi sa finansiranjem. Uvek postoji rešenje kada se radi o kupovini, lizingu ili iznajmljivanju mašine.

Prava podrška

Portal za podršku u preciznoj poljoprivredi vam pruža najnoviji softver, priručnike i obuke. Pronađite sve što vam je potrebno da biste poboljšali svoje poslovanje i bili u toku.