Originalni John Deere filter

Za perfektne performanse

Pošto smo konstruisali vašu mašinu, takođe imamo tačnu ideju o tome šta pravi filteri za nju treba da urade. Zato konstruišemo i testiramo sopstvene originalne filtere. Šta to znači za vas? Korišćenjem originalnih John Deere filtera, učinićete sve da dobijete traženi kvalitet i performanse od John Deere mašina koje ste kupili. Naši filteri za ulje, vazduh i gorivo, sprečavaju štetne čestice da prodru u motor, dok optimizuju potrošnju goriva tako što perfektno odgovaraju vašoj mašini i njenim zahtevima.

Filter

John Deere hidraulični filteri

Koristite naše originalne filtere da biste dobili potreban protok koji garantuje bolje performanse i bolju zaštitu komponenti vaših hidrauličnih Sistema - čuvajući od kontaminananata i sprečavajući da prljavština i kiseline prodru u sistem i oštete vaše mašine.

Fiilteri drugih proizvođača mogu imati samo dve tačke fiksiranja vrućim lepkom. John Deere hidraulični filteri imaju pet tačaka topljenja vrućim lepkom, kako bi se obezbedio ravnomerni razmak filterskog medija za veći kapacitet filtracije i bolji protok ulja.

Filteri za vazduh kabine John Deere

Filteri za vazduh u kabini John Deere

Držite prašinu i kontaminante van kabine i dalje od vas. Lako dišite tokom košenja, baliranja ili vršidbe.

John Deere filteri za vazduh u kabini nude mnogo opcija koje možete izabrati kao što je naš Carbon Filter Plus. Tri sloja zaštite eliminišu više od 95% kontaminananata i alergena. Sloj filtera mikro čestica visokih performansi blokira skoro 100% čestica prašine, prljavštine i polena i štiti od nezdravih zagađivača PM2,5. Sloj aktivnog uglja uklanja mirise, neutrališe štetne gasove i smanjuje rast bakterija i plesni. Na kraju, biofunkcionalni sloj zaustavlja alergene.

filteri za ulje

John Deere filteri za ulje

Zaprljano ulje čini da vaš motor radi teže, troši više goriva i skraćuje svoj radni vek. Zaštitite svoj motor da bi radio duže i efikasnije.

Naši filteri za ulje imaju ravnomerni razmak između filtrirjućeg medija, bez zazora koji će uhvatiti čestice, prečnika kao jedna petina širine vlasi ljudske kose. Spiralna i uvijena središnja cev daje čvrstinu i ne dozvoljava odvajanje filtrirajućeg sloja, a gumene zaptivke obezbeđuju čvršće zaptivanje od plastičnih koje se nalaze na jeftinijim filterima.

filteri za vazduh

John Deere filteri za vazduh motora

Naši filteri za vazduh motora efikasno smanjuju habanje motora tako što uklanjaju prašinu, prljavštinu i druge zagađivače iz usisnog vazduha.

John Deere filteri za vazduh svojim vrhunskim dizajnom i najkvalitetnijim filtrirajućim materijalom, obezbeđuju maksimalnu efikasnost i duže servisne intervale. Njihova kostrukcija obezbeđuje minimalno smanjenje protoka, dok hvata više kontaminanata od vodećih zamenskih filtera vazduha, obezbeđujući idealnu mešavinu vazduha i goriva, koja oslobađa punu snagu motora koju zahtevate.

John Deere filteri za gorivo

John Deere filteri za gorivo

Voda može ozbiljno da ošteti vaš sistem za dovod goriva.

Naši filteri za gorivo ne samo da izdvajaju vodu, već smo ih dizajnirali i da je odbijaju. Njihovi specilajan centrifugalni dizaj i ravnomerno raspoređen filtrirajući element izdvajaju vodu i čestice prljavštine pre nego što prodru u sistem za gorivo. U isto vreme hemijski tertian filtrirajući medij aktivno odbija vodu i sprečava mešanje sa gorivom. Ventili za lako ispuštanje vode čine održavanje lakšim.

Da li znate?
"Prljav vazdušni filter može da poveća potrošnju goriva za više od 5%".

John Deere Company
Perfektna kombinacija!

Perfektna kombinacija!

Dobijte sveobuhvatnu zaštitu za svoju opremu uz originalne John Deere filtere i našu sveobuhvatnu podršku. Tako dobijate maksimalan životni vek svoje investicije, sa najnižim mogućim troškovima vlasništva i krajnjom zaštitom od neželjenih zastoja.

filters-image-en

Filteri za vazduh uz koje se lako diše

Eliminišite više od 95% zagađivača i alergena koji čine vaš radni dan neprijatnim kada kosite, vršite ili balirate.

Vidi još

filters-image-en

Povezane teme

click-and-collect

Click & Collect

Nikada nije bilo lakše nabaviti delove! Svi potrebni delovi su na samo jedan klik od vas.

John Deere katalog delova

John Deere katalog delova

Pogledajte naš novi on line katalog delova dostupan na internetu.