Originalna John Deere LED svetla


Savršeno odgovaraju

Da li ste znali da John Deere originalna LED svetla nisu samo snažna, nego i energetski efikasnija nego obična halogena svetla? Njihova prirodna svetlost vam omogućava da vidite više i čuva vaše oči odmornim, a dobijate i duži vek trajanja akumulatora i alternatora.

LED svetla

Energetski efikasnije za jače osvetljenje

Nudimo LED sijalice sa širokim spektrom snaga (lumena) i profila osvetljenja za ispunjavanje individualnih potreba i redukciju troškova. Najsnažnija svetla su 3000 efikasnih lumena, nadmašuju HID po širini i dubini dok obezbeđuju najsjajnije i najčištije svetlo sa manjim pražnjenjem akumulatora.

Evo šta treba da znate o LED svetlima: Mnoga svetla sekundarnog tržišta reklamiraju veoma visoke nivoe snage osvetljenja (lumena). Često ti brojevi odražavaju samo sirov ili teoretski nivo snage LED svetla, ali je njihova efikasna snaga lumena znatno niža od deklarisane.

Efektivna snaga osvetljenja je jasno definisana klasifikacija osvetljenja u normalnoj upotrebi. John Deere svetla su klasifikovana nominalnom i efektivnom snagom u lumenima, tako da tačno možete upoređivati izlazne snage. John Deere LED svetla uvek će vam pružati najviše performanse za vaš novac.

 • John Deere LED svetla – proizvedena za vaš John Deere

   

  Na raspolaganju se dva različita tipa LED svetala:

  – Direktne zamenske LED sijalice su napravljene da savršeno odgovaraju zameni originalne halogene sijalice. Laka montaža (utakni i koristi) vas brzo i lako prebacuje na novi nivo osvetljenja.

  – Samostojeća LED svetla mogu da se montiraju na različitim lokacijama vaše mašine, gde god vam je potrebno dodatno osvetljenje.

  LED

Povezane teme

click-and-collect

Click & Collect

Nikada nije bilo lakše nabaviti delove! Svi potrebni delovi su na samo jedan klik od vas.

John Deere katalog delova

John Deere katalog delova

Pogledajte naš novi on line katalog delova dostupan na internetu.