Filter

Filteri

John Deere filteri su neophodna dopuna našim vrhunskim tečnostima za održavanje. Oni su dokazani da štite vašu opremu od štetnih čestica koji napadaju vaš sistem dok produžavaju vek trajanja vaše opreme.

Mi konstruišemo naše filtere s visoko kvalitetnim medijem koji može da hvata male čestice veličine jedne petine ljudske vlasi! Sigurno ćete primetiti duži interval servisiranja i celokupnu bolju zaštitu.

Razvij sveSkupi sve

Filteri ulja

Filteri za ulje

John Deere filteri ulja su stručno konstruisani za hvatanje malih čestica kao što je prljavština i ostale kontaminacije pre nego što zagade vaš motor. Prljavo ulje vas usporava, dovodeći do manje produktivnosti i kraće intervale servisiranja. Zbog tog su John Deere filteri testirani da bi se osiguralo da hvataju više prašine nego filteri nižeg kvaliteta.

Kada uzimate u obzir filtere ulja, imajte sledeće na umu:

 • Ako filter nema adekvatan kapacitet zadržavanja prljavštine onda će prljavo ulje početi da zaobilazi filter pre intervala njegove zamene.
 • Zaobilaženje filtera omogućiće prodor prljavštine u motoru prouzrokujući nepotrebno habanje.

Prednosti:

 • Ravnomeran raspored nabora i medija obezbeđuju ravnomernu filtraciju za bolju celokupnu zaštitu bez zazora.
 • Spirala i presovana središnja cev dodaju jačinu da bi se sprečilo urušavanje medija i prodor neželjenih čestica u vašem sistemu.
 • Gumeni zaptivači obezbeđuju bolje zaptivanje nego plastični, koje možete naći kod konkurentnih filtera.

Filteri goriva

Filteri za gorivo

John Deere filteri za gorivo

Kada je reč o vašem gorivu, broj jedan neprijatelj je voda. Zbog toga John Deere filteri za gorivo nisu samo konstruisani da uhvate vodu, nego i da je odbace. Naši filteri imaju premazan medij koji drži vodu vani, sprečavajući koroziju i rast mikroba koji mogu da oštete vaše gorivo i dovedu do loše potrošnje goriva.

Prednosti:

 • Tesni nabori i ravnomeran raspored medija obezbeđuju visok kapacitet hvatanja vode i čestice prašine pre nego što uprljaju vaše gorivo.
 • Premazan medij odbija vodu i sprečava kvašenje preko goriva kao što to radi nepremazan medij.
 • Čvrsto zaptivanje između medija i kućišta filtera obezbeđuje da nefiltrirano, prljavo gorivo ne dospe u motoru.

Filteri za vazduh

Filteri za vazduh

John Deere filteri za vazduh

John Deere fileri za vazduh su još jedna visoko kvalitetna linija odbrane protiv kontaminanata koji napadaju vaš motor. Oni smanjuju habanje motora tako što uklanjaju prašinu, prljavštinu i ostale zagađivače iz usisnog vazduha. Oni su visoko efikasni kad je reč o hvatanju neželjenih čestica.

Prednosti:

 • Ravnomerni nabori i više medija obezbeđuju visoku efikasnost i duži interval servisiranja.
 • Pravilan protok vazduha obezbeđuje minimalna ograničenja protoka dok se hvataju više kontaminanata nego kao kod vodećih konkurentskih filtera za vazduh.
 • Čvrsto zaptivanje drži kontaminante od zaobilaženja filtera.

Hidraulični filteri

Hidraulični filteri

John Deere hidraulični filteri

Naši hidraulični filteri su posebno projektovani da zaštite vaše John Deere hidraulične sisteme od habanja komponente i protoka hidrauličnog sredstva. Oni zadržavaju kontaminante spolja i sprečavaju da talog i kiseline oštete vašu mašinu.

Prednosti:

 • Ravnomerni nabori obezbeđuju veći kapacitet za kontaminante i duži interval servisiranja.
 • Ekstra vruć lepak pojačava topljenjem medij i obezbeđuje ravnomeran razmak.