Traktori serije 9

img-tillage-9rxtractor

9RX 640 postavlja novi rekord u obradi zemljišta tokom 24 sata

9RX 640 je preuzeo izazov u julu 2023: u roku od 24 sata 9RX koji je vukao kultivator od 18,40 m postavio je novi rekord u obradi ukupno 769,40 ha koristeći neverovatno nizak nivo goriva od 3,1 l/ha. (Profi 09.2023)

 • Obrađeni hektari tokom poslednja 24 sata: 769,40 ha
 • Izvanrednih 32,6 ha/h prosečne performanse
 • Neverovatno niskih 3,1 l/ha potrošnja goriva
Efikasan prenos snage

Efikasan prenos snage

Dizajniran isključivo za traktore serije 9, menjač e18™ se dokazao u praksi i sa rekonstrukcijom postiže još veću snagu i obrtni moment.

Ogroman kapacitet priključnih mašina

Ogroman kapacitet u agregatiranju priključnih mašina

Traktori serije 9 se mogu agregatirati sa najvećim dostupnim priključnim mašinama i nude veliki kapacitet vuče zahvaljujući širokom spektru opcija za balastiranje. Neka brojke govore same za sebe: 9 tona maksimalna podizna moć, do 8 hidrauličnih SCV-a i maksimalni balast od 30.390 kg.

Luksuzna udobnost vožnje

Luksuzna udobnost u vožnji

Uživajte uz manje naprezanje leđa i bolje držanje, uz lakše disanje na izuzetno udobnom sedištu koje pruža neverovatan osećaj i obezbeđuje Vam opuštenost ceo dan. Naši modeli 9R serije traktora dostupni su sa John Deere ActiveSeat™ II, tako da eliminiše naprezanja leđa do 90%.

Reper za vidljivost

Uzor po pitanju vidljivosti

Kada je u pitanju vidljivost, insistiramo na nultom kompromisu. Vidljivost započinjemo panoramskim pogledom i opcionim integrisanim prednjim i zadnjim kamerama, pa sve do 360° LED osvetljenja sa 24 LED radna svetla sa 60% više lumena u vrhunskom paketu osvetljenja.

Intuitivna kontrola

Intuitivna kontrola

Serija 9 govori o pametnoj snazi - koristeći sofisticiranu poljoprivrednu tehnologiju kako bi rad traktora učinio jednostavnijim i produktivnijim nego ikad. Sve kontrole su nadohvat ruke, a CommandCenter™ ekran koji je osetljiv na dodir i ima prečice i pomoć koja je usklađena sa kontekstom, omogućava najjednostavniju moguću navigaciju.

Automatizacija sledećeg nivoa

Automatizacija na najvišem nivou

Pored svih funkcija Premium aktivacije, uživaćete takođe i u dodatnoj pogodnosti za produktivnost uz AutoTrac™ automatizaciju okretanja, AutoTrac™ pasivno vođenje priključnih mašina, AutoPath™ i MachineSync.

 • 9R

  Ovaj moćni traktor na točkovima nudi širok izbor modela sa snagom do 691 ks. Opcionalno HydraCushion vešanje prednjeg mosta poništava snažna odskakivanja, tako da ne morate da smanjujete gas kada idete ka krajnjim granicam traktora. Dugi radni dani su takođe opuštajući zahvaljujući prostranoj i dobro opremljenoj kabini koja je dostupna i sa super udobnim ActiveSeat™ II.

  Traktor 9R
 • HydraCushion™ sistem vešanja

  Sistem vešanja HydraCushion™ koristi elektronske i kompjuterske kontrole koje prate funkcije traktora i položaj osovine. Na osnovu tih ulaza, električni sistem automatski pokreće hidrauličke funkcije da podigne, spusti ili ostane statičan.

  Hydracushion
 • 9RT

  Traktor 9RT je savršen za primenu u teškoj pravolinijskoj vuči na poljima sa rastresitim zemljištem, ograničenim bočnim padinama i dovoljno velikim uvratinama da omoguće meka skretanja bez prevelikog sabijanja zemljišta. AirCushion™ vešanje izoluje šasiju od neravnog tla, pružajući neočekivano visok nivo udobnosti u vožnji.

  Traktor 9RT
 • AirCushion™ vešanje šasije

  Dva vazdušna jastuka i jak amortizer izglađuju neravnine. Dodatno amortizovanje je obezbeđeno izuzetno jakim čaurama koje deluju kao tačke okretanja za dve gusenice.

 • 9RX

  Naš najproduktivniji traktor sa 4 gusenice ikada, sa opcijama balastiranja do 30.391 kg. Njegova dodirna površina na zemlji je do 119% veća nego kod točkova i 42% veća nego kod guseničara sa dve gusenice. Nema gubitaka vučne snage čak i kada se okrećete pod opterećenjem i osigurava minimalno ukopavanje u zemlji i nagomilavanje zemljišta na uvratini. Uska transportna širina, maksimalna brzina na putu od 40 km/h i vešanje kabine u 4 tačke olakšavaju kretanje između parcela.

  Traktor 9RX
 • Čvrsto izgrađen

  Da bi se nosio sa ogromnim konjskim snagama, glavni lančanik sada ima 20 montažnih rupa sa jačim zavrtnjima. Čaure pogonskog lančanika i valjci su takođe nadograđeni na deblje materijale.

Serija 5G

Saznajte celu priču

Zavirite deteljna u sve ono što čini seriju 9 tako impresivnom – pregledajte brošuru o seriji 9.

Operations Center

Operations Center

John Deere Operations Center trenutno snima vitalne operativne podatke kako bi povećala transparentnost i produktivnost vašeg poslovanja.

Usluge

Usluge

Istražite sveobuhvatan portfolio John Deere usluga.

Precision Ag

Precision AG

Saznajte više o mnogim primenama i prednostima John Deere tehnologije za preciznu poljoprivredu.