9RX 770Traktor

  • Maksimalna snaga motora (ECE-R120) od 847 ks (632 kW)
  • Motor JD18 od 18 l sa 6 cilindara
  • 33,5 t i rastojanje točkova od 4260 mm
  • Minimalni statički pritisak na tlo od 0,58 kg/cm²

Snažnije ratarstvo

Naši traktori 9RX, modeli 710, 770 i 830, najsnažniji su John Deere traktori za proizvodnju. Kombinacija motora JD18, novog menjača e21 PST i redizajniranog podvozja garantuje vučnu snagu vučne poluge bez premca, a da pritom ne mora da se koristi tečnost za izduvne gasove dizel motora (DEF). Vama više snage donosi širu primenu, manje vremena u polju i manje radne snage, a uz sve to ćete postizati više nego ikada. Traktor je opremljen gusenicama od 30" i ima ukupnu širinu manju od 3,0 metara. 

Karakteristike

Hajde da pogledamo neke od pojedinačnih karakteristika koje čine vrhunsko iskustvo serije 9R koje vas očekuje.

Istinska snaga

Istinska snaga

Snažnom motoru JD18X nije potrebna tečnost za izduvne gasove dizel motora (DEF). U kombinaciji sa novim menjačem e21  PowerShift i redizajniranim šasijama, garantuje nenadmašnu vučnu snagu bez nadzora vučne rude.

Kabina prve klase

Kabina prve klase

Nova CommandView kabina 4 Plus, sa svojim sofisticiranim vešanjem kabine, pružiće vam nenadmašan kvalitet i čistu radost vožnje sa još većom vidljivošću i prostorom nego ikada pre. Uživajte u brojnim udobnim karakteristikama kao što je novi G5plus CommandCenter™, digitalni radio sa ekranom od 6,5” sa Apple CarPlay i Android automatskom integracijom i zvučnim sistemom 6.1.

Precizna poljoprivreda u opremi

Precizna poljoprivreda u opremi

Uz mogućnost povezivanja StarFire™ integrisanog prijemnika, G5Plus CommandCenter™ i JDLink™, 9RX je već sve što vam treba za brz početak u preciznoj poljoprivredi. Ostvarite nivoe produktivnosti bez premca pomoću naših standardnih aplikacija AutoTrac, Promenljiva brzina primene, Kontrola sekcija i naprednih licenci kao što su AutoTrac™ automatizacija okretanje, AutoTrac™ pasivno navođenje priključnih uređaja, AutoPath™, MachineSync i deljenje podataka u polju.