9R 640Traktor

  • Maksimalna snaga motora (ECE-R120) 691 ks (508 kW)
  • Motor od 13,6 l sa 6 cilindara
  • 21,2 t i rastojanje točkova od 3,912 m
  • Opcionalno HydraCushion vešanje prednje osovine i ActiveSeat II za vrhunsku udobnost vožnje

Raznolikost bez premca

Doživite mega snagu iskazanu kroz krajnju raznolikost. Ovaj robusni univerzalni traktor dostupan je s maksimalno 691 konjskih snaga. Motor JD14 je neprikosnoveno pouzdan i efikasnije troši gorivo, a 9R svu tu snagu uranja pravo u zemlju. Opcionalno vešanje prednje osovine HydraCushion™ eliminiše odskakivanja, tako da ne morate da smanjujete gas kada idete do krajnjih granica.

Karakteristike

Hajde da pogledamo neke od pojedinačnih karakteristika koje čine superiorno iskustvo serije 9R koje vas očekuje.

Efikasna snaga i prenos snage

Efikasna snaga i prenos snage

Iskoristite prednosti totalne pouzdanosti i odlične uštede goriva našeg motora od 13,6 l JD14 i efikasno upravljajte njegovim ogromnim rezervama snage i obrtnim momentom od 2954 Nm sa menjačem e18™.

Kabina serije 9 – vaše omiljeno mesto

Kabina serije 9 – vaše omiljeno mesto

Uživajte u vrhunskoj kabini sa G5Dodatne prednosti CommandCenter™ i brojne komforne funkcije kao što su digitalni radio od 6,5” sa ekranom osetljivim na dodir sa Apple CarPlay i Android Auto integracijom, zvučnim sistemom 6.1 i opcionalnim Active Seat™ II sa ventilacijom sedišta i funkcijom masaže

Automatizacija sledećeg nivoa

Automatizacija sledećeg nivoa

Pristupite do sada nezabeleženim nivoima produktivnosti iz naših standardnih aplikacija AutoTrac, Primena promenljive brzine, Kontrola sekcija i naprednih licenci kao što su Auto Trac™ automatizacija okretanja, AutoTrac™ pasivno navođenje priključnih uređaja, AutoPath™, MachineSync i Deljenje podataka u polju.