9RT 590Traktor

  • Maksimalna snaga motora (ECE-R120) 649 ks (477 kW)
  • Motor od 13,6 l sa 6 cilindara
  • 20,6 t i rastojanje točkova od 2,947 m
  • Ekskluzivno AirCushion vešanje koje izoluje traktor od oštrih neravnina na putu

Brže na neravnom tlu

Kada vam je prioritet kapacitet vučenja po pravoj liniji na ravnom tlu, 9RT nema premca. Sistem vešanja AirCushion™ izoluje celokupnu prednju šasiju od udubljenja i grebena neravnomernog tla, omogućavajući svakoj gusenici nezavistan rad. 9RT takođe može da uključi svoju osu, pa postaje mašina kojom može izuzetno da se manevriše kad se u obzir uzme i njena veličina.

Karakteristike

Hajde da pogledamo neke od pojedinačnih karakteristika koje čine superiorno iskustvo serije 9RT koje vas očekuje.

Efikasna snaga i prenos

Efikasna snaga i prenos

Iskoristite prednosti totalne pouzdanosti i odlične uštede goriva našeg motora od 13,6 l JD14 i efikasno upravljajte njegovim ogromnim rezervama snage i obrtnim momentom od 2723 Nm sa e18 menjačem.

Kabina serije 9 – vaše omiljeno mesto

Kabina serije 9 – vaše omiljeno mesto

Uživajte u vrhunskoj kabini sa GPlus ™ CommandCenter i brojnim funkcijama udobnosti kao što su digitalni radio sa ekranom osetljivim na dodir od 6,5” sa Apple CarPlay i Android Auto integracijom, zvučni sistem 6.1 i sistem vešanja AirCushion sa kretanjem vešanja od 340 mm.

Automatizacija sledećeg nivoa

Automatizacija sledećeg nivoa

Pristupite do sada nezabeleženim nivoima produktivnosti iz naših standardnih aplikacija AutoTrac, Primena promenljive brzine, Kontrola sekcija i naprednih licenci kao što su Auto Trac™ automatizacija okretanja, AutoTrac™ pasivno navođenje priključnih uređaja, AutoPath™, MachineSync i Deljenje podataka u polju.