8RX 410Traktor

  • Maksimalna snaga od 443 ks (326 kW) (ECE-R120) + 15 ks (11 kW) IPM
  • Motor od 9,0 l sa 6 cilindra
  • 18,7 t i međuosovinsko rastojanje od 3.235 m
  • Nova, veća i udobnija kabina CommandView sa novim, veći nivoom preglednosti
First in Reliability

Prvi po pouzdanosti

Potpuno novi John Deere eAutoPowr menjač je prvi elektromehanički IVT sa razdeljenim transferom, dostupnim za traktore 8R/RT/RXS 410. Kontinuirani varijabilni prenos obezbeđuje maksimalnu pouzdanost i izdržljivost. Besprekorno menjanje brzina sa snažnim elektropogonom pruža trenutni obrtni moment za najkomforniju vožnju čak i u najzahtevnijim aplikacijama.

Tečno hlađeni, elektromotorni generatori bez četkica u novom eAutoPowr-u ne zahtevaju ni najmanje održavanje. Zamena hidro modula električnim komponentama u velikoj meri smanjuje udeo delova koji se habaju, pojednostavljuje dizajn i poboljšava ukupan vek trajanja prenosa. Komponente elektro pogona i novi senzori smanjuju potrebu za specijalnim dijagnostičkim testovima za 1/3 i smanjuju 20% procedura koje zahtevaju specijalne alate ili opremu.

100.000 sati testiranja kroz proces razvoja, garantuje najbolju pouzdanost u klasi.

Elektrifikacija pravi razliku

Elektrifikacija pravi razliku

Da bi se kreirao novi eAutoPowr menjač, hidraulična pumpa i motor koji se koriste u AutoPowr menjaču zamenjeni su sa generatorom i elektro motorom. Generator je direktno povezan sa dizel motorom i napaja elektro motor koji precizno kontroliše brzinu kretanja traktora. Jedan elektro i 4 mehanička reduktora garantuju najefikasniji prenos snage na točkove. Ovo rezultira najizdržljivijim i najpouzdanijim kontinuiranim menjačem sa dokazanom efikasnošću i udobnošću vožnje AutoPowr-a™. Najbolji kontinuirani menjač koji je John Deere ikada dizajnirao!

Proizvodnja električne energije

Proizvodnja električne energije

eAutoPowr omogućava priključivanje do 100 kW 480 V AC za spoljne potrošače preko opcionog AEF priključka. Ova električna energija se može koristiti npr. za pogon pogonskih osovina priključaka. Osovine sa električnim pogonom obezbeđuju značajno povećanje vuče, smanjenje proklizavanja točkova i sprečavanje balastiranja. Time se omogućava veća produktivnost sa upotrebom mnogo šire palete alata, za niže proizvodne troškove po jedinici površine, u kombinaciji sa boljom zaštitom zemljišta.

 Povucite više sa manje snage

Povucite više sa manje snage

U saradnji sa Joskin-om, razvili smo cisternu sa tečnim stajnjak sa elektro motorom, koju pokreće 4 od 6 točkova – za ukupno 8 pogonskih točkova u ovoj kombinaciji. Traktor više ne mora da vuče ceo teret, jer i prikolica gura, koristeći masu tečnosti i cisterne za dodatnu vuču. Rezultat je da možete da koristite mnogo lakši traktor za povlačenje većih tereta ili za kretanje po nagibu – smanjujć́i sabijanje zemljišta, štedeći gorivo i povećavajući produktivnost.

ALT TEKST ČUVARA MESTA

Serija 8RX. Nezaustavljiva

NEZAUSTAVLJIVA SNAGA

Ako vam je prioritet minimalno sabijanje zemljišta, Vaš pravi izbor je 8RX. On je idealan za teške i neravne terene i tipove zemljišta. Takođe, imaćete minimalne zastoje i maksimalne učinke u svim uslovima rada.


Odvažan dizajn traktora serije 8R/RT/RX nagoveštava njihovu suštinu – vučna sila koju ništa ne može zaustaviti i tehnologija koja gura modernu poljoprivredu unapred.

Traktor 8r

UDOBNOST PRILIKOM VOŽNJE

Pametno upravljanje snagom traktora serije 8R je jednostavno sa novim CommandPRO džojstikom koji ima 11 tastera koji se mogu programirati. To je vrhunski interfejs za vozača koji omogućava da svakodnevni radni dan postane ugodniji i produktivniji.

Toliko prostora, tako malo buke, toliko luksuza, takva posvećenost detaljima. Dobrodošli u novu kabinu 8R, veću i udobniju nego ikada.