8R 280Traktor

 • Maksimalna snaga od 308 ks (227 kW) (ECE-R120) + 18 ks (13 kW) IPM
 • Motor od 9,0 l sa 6 cilindara
 • 13,8 t i međuosovinsko rastojanje od 3.050 m
 • Nova, veća i udobnija kabina CommandView sa boljom preglednošću; Novi CommandPRO džojstik sa 11 tipki koje se mogu konfigurisati.
  kompromisi

  Kraj kompromisima sa pritiskom u pneumaticima

  Pravilan pritisak u pneumaticima je od ključnog značaja za optimizovanje performansi traktora i održivo zdravlje zemljišta. John Deere CTIS (centralni sistem za pumpanje pneumatika) omogućava da ga brzo prilagodite, jednostavnim pritiskom na dugme: Brzo i lako naduvavanje i izduvavanje iz kabine – prebacivanjem između režima polja i transporta.

  ALT TEKST ČUVARA MESTA

  Nezaustavljiva 8R Serija

  NEZAUSTAVLJIVA SNAGA

  Serija 8R je savršeno rešenje ako vam treba univerzalna mašina koja je neprikosnovena na njivi i pruža zadovoljstvo na putu. Traktori serije 8R su najbolja kombinacija velike vučne snage, niske cene održavanja i sveobuhvatnih performansi.

  Odvažan dizajn traktora serije 8R/RT/RX, nagoveštava šta je njihova suština – vučna snaga koju ništa ne može zaustaviti i tehnologija koja pomera modernu poljoprivredu unapred.

   

  Traktor 8r

  UDOBNA VOŽNJA

  Upravljanje snažnom 8R serijom je jednostavno sa novim CommandPRO džojstikom i njegovih 11 tipki koji se mogu konfigurisati. To je ultimativni interfejs za vozača, tako da svakodnevni radni dan postaje ugodniji i produktivniji.

  Toliko prostora, tako malo buke, toliko luksuza. Čista strast u detaljima. Dobrodošli u novu kabinu 8R, veću i udobniju nego ikad.