8R 410Traktor

  • Maksimalna snaga od 443 ks (326 kW) (ECE-R120) + 15 ks (11 kW) IPM
  • Motor od 9,0 l sa 6 cilindra
  • 13,8 t i međuosovinsko rastojanje od 3.050 m
  • Nova, veća i udobnija kabina CommandView sa boljom preglednošću; Novi CommandPRO džojstik sa 11 tipki koje se mogu konfigurisati.
First in Reliability

VIŠE SA MANJE

Menjač eAutoPowr™ dostupan za modele 370 i 410 traktora 8R, 8RT i 8RX karakteriše jednostavan dizajn sa manje složenim delovima. Zamenili smo hidraulične module električnim komponentama da bismo postigli maksimalne performanse, pouzdanost i udobnost.

Odlikuje se tečno hlađenim elektromotornim generatorima bez četkica, za koje nije potrebno održavanje. Korišćenje električnih komponenti preko hidrauličnih modula pojednostavljuje dizajn, povećava efikasnost, smanjuje potrošne delove i produžava radni vek menjača.

MAKSIMALNE PERFORMANSE

MAKSIMALNE PERFORMANSE

eAutoPowr™ je najsvestranija i najmoćnija opcija u menjačima serije 8, kombinujući efikasnost AutoPowr™ sa mišićima e23™. Neprimetni prenos sa čvrstom elektronikom za napajanje ostvaruje trenutni obrtni momenat za najudobniju vožnju do sada u najzahtevnijim primenama.

Električno pokretanje isporučuje momentalnu snagu i obrtni moment i omogućuje brže, jednostavnije promene smera i precizne pužne brzine, zahvaljujući korišćenju električnih motora preko hidrauličnih modula.

MAKSIMALNA UDOBNOST

MAKSIMALNA UDOBNOST

Uz interfejs CommandPRO™ identičan AutoPowr™, eAutoPowr™ nudi sve poznate CommandPRO funkcije udobnosti i lako podešavanje preko G5Plus CommandCenter™ monitora. Njegovi električni motori smanjuju buku u kabini za 23% u poređenju sa hidrauličnim modulima.

PROIZVODNJA ELEKTRIČNOG NAPAJANJA

PROIZVODNJA ELEKTRIČNOG NAPAJANJA

eAutoPowr omogućava priključivanje do 100 kV 480 V AC za spoljne potrošače preko opcione AEF utičnice. Ovo električno napajanje može se koristiti npr. za pokretanje pogonskih osovina na priključnoj opremi. Osovine sa električnim pogonom obezbeđuju značajno povećanje u prianjanju, smanjenje proklizavanja točkova i prevenciju balasta. Ovo omogućava veću obrađenu oblast korišćenjem mnogo širih alata za prodiranje po manjim troškovima upotrebe po hektaru, kao i bolju zaštitu zemljišta.

Glasovi iz polja

“Buka u kabini je tiša nego što’smo navikli u našoj trenutnoj seriji 8R”
Kristijan Somerlund, JSJ-Agro, Danska

Profesionalci koji su već iskusili eAutoPowr™ su oduševljeni. Uverite se sami.

kompromisi

Kraj kompromisima sa pritiskom u pneumaticima

Pravilan pritisak u pneumaticima je od ključnog značaja za optimizovanje performansi traktora i održivo zdravlje zemljišta. John Deere CTIS (centralni sistem za pumpanje pneumatika) omogućava da ga brzo prilagodite, jednostavnim pritiskom na dugme: Brzo i lako naduvavanje i izduvavanje iz kabine – prebacivanjem između režima polja i transporta.

ALT TEKST ČUVARA MESTA

Nezaustavljiva 8R Serija

NEZAUSTAVLJIVA SNAGA

Serija 8R je savršeno rešenje ako vam treba univerzalna mašina koja je neprikosnovena na njivi i pruža zadovoljstvo na putu. Traktori serije 8R su najbolja kombinacija velike vučne snage, niske cene održavanja i sveobuhvatnih performansi.

Odvažan dizajn traktora serije 8R/RT/RX, nagoveštava šta je njihova suština – vučna snaga koju ništa ne može zaustaviti i tehnologija koja pomera modernu poljoprivredu unapred.

Traktor 8r

UDOBNA VOŽNJA

Upravljanje snažnom 8R serijom je jednostavno sa novim CommandPRO džojstikom i njegovih 11 tipki koji se mogu konfigurisati. To je ultimativni interfejs za vozača, tako da svakodnevni radni dan postaje ugodniji i produktivniji.

Toliko prostora, tako malo buke, toliko luksuza. Čista strast u detaljima. Dobrodošli u novu kabinu 8R, veću i udobniju nego ikad.