8R 340Traktor

  • Maksimalna snaga od 374 ks (275 kW) (ECE-R120) + 14 ks (10 kW) IPM
  • Motor od 9,0 l sa 6 cilindra
  • 13,8 t i međuosovinsko rastojanje od 3.050 m
  • Nova, veća i udobnija kabina CommandView sa boljom preglednošću; Novi CommandPRO džojstik sa 11 tipki koje se mogu konfigurisati.
kompromisi

Kraj kompromisima sa pritiskom u pneumaticima

Pravilan pritisak u pneumaticima je od ključnog značaja za optimizovanje performansi traktora i održivo zdravlje zemljišta. John Deere CTIS (centralni sistem za pumpanje pneumatika) omogućava da ga brzo prilagodite, jednostavnim pritiskom na dugme: Brzo i lako naduvavanje i izduvavanje iz kabine – prebacivanjem između režima polja i transporta.

ALT TEKST ČUVARA MESTA

Nezaustavljiva 8R Serija

NEZAUSTAVLJIVA SNAGA

Serija 8R je savršeno rešenje ako vam treba univerzalna mašina koja je neprikosnovena na njivi i pruža zadovoljstvo na putu. Traktori serije 8R su najbolja kombinacija velike vučne snage, niske cene održavanja i sveobuhvatnih performansi.

Odvažan dizajn traktora serije 8R/RT/RX, nagoveštava šta je njihova suština – vučna snaga koju ništa ne može zaustaviti i tehnologija koja pomera modernu poljoprivredu unapred.

Traktor 8r

UDOBNA VOŽNJA

Upravljanje snažnom 8R serijom je jednostavno sa novim CommandPRO džojstikom i njegovih 11 tipki koji se mogu konfigurisati. To je ultimativni interfejs za vozača, tako da svakodnevni radni dan postaje ugodniji i produktivniji.

Toliko prostora, tako malo buke, toliko luksuza. Čista strast u detaljima. Dobrodošli u novu kabinu 8R, veću i udobniju nego ikad.