Field ManagementPrecizna Ag tehnologija

  • Svi podaci na jednom mestu, koje je dobro organizovano i lako dostupno
  • Pristup podacima omogućuje donošenje pametnih odluka, zasnovanih na činjenicama
  • Brojni agronomski alati omogućuju dodatnu obradu i analizu podataka
  • Jednostavan i brz prenos podataka uz bežični prenos podataka
Odštampaj

Upravljajte svojim poljem na pametan način

John Deere Operativni centar premešta vašu farmu u vaš džep: integrisane alatke, jednostavne za razumevanje, olakšavaju vam donošenje agronomskih odluka i pomažu vam da ostvarite maksimalni prinos i ujednačen kvalitet sa svojih parcela, uz značajno smanjena ulaganja. Planirajte plodored i radne operacije za predstojeću sezonu pregledom dobro uređenih podataka koji će pojednostaviti podešavanja monitora i kreiranje radnih naloga. Još u toku rada, podaci važni za dokumentaciju se automatski šalju iz kabine na vaš lični nalog u Operativnom centru. Odande, svim operativnim podacima, složenim po vremenu obavljanja, bilo kada, sa bilo kog mesta, preko bilo kog uređaja koji ima pristup internetu možete pristupiti i videti mape parcela sa podacima i uporediti ih po prinosu, sadržaju suve materije, hemijskom sastavu i normama primene repromaterijala.

Važni agronomski podaci

Na ovaj način, važne agronomske podatke možete da pretvorite u pametne odluke i lakše odredite korektivne mere. Drugi integrisani alati omogućavaju vam da podatke lako pretvorite u lokacijski promenjive norme primene repromaterijala i da sarađujete sa poljoprivrednim savetnicima kojima ste dozvolili pristup podacima sa određenih parcela. Na kraju, i dokumentacija o uslugama vašim klijentima je veoma olakšana, jer je izveštaje lako napraviti, odštampati i podeliti.

Analizator polja

Analizator polja

Sačuvajte, vizuelizujte i analizirajte podatke dokumentacije sakupljene s vašim displejima u odnosu na prethodnu godinu da biste doneli pravu agronomsku odluku. Izvezite snimljene podatke polja za sopstvenu upotrebu ili za vaše klijente u sekundama.

Upravljanje poljem

Planer useva

Planirajte vašu rotaciju useva za određenu sezonu. Odaberite tip useva za dodavanje svakom pojedinačnom polju da biste uzgajivaču pružili dobar pregled o tome šta će se saditi i u kojoj sezoni sadnje će biti popunjeno.