Sistemi automatizacije

Sistemi automatizacije

Uštedite vreme i poštedite se stresa na zadacima koji se ponavljaju

Alatke za automatizaciju preuzimaju dosadne zadatke koji se ponavljaju i daju vam slobodu da provodite vreme upravljajući vašim radom. Takođe su korisne ako se oslanjate na na manje iskusne povremene rukovaoce. Automatizacija garantuje odličan posao svaki put.

Besprekorno integrisano

Besprekorno integrisano

Sve naše komponente su međusobno zamenljive, pa čak i ako vaša mašina nije zelena i žuta, i dalje možete imati koristi od John Deere tehnologije precizne poljoprivrede.

Laka upotreba

Laka upotreba

Sve komponente i softver kreiramo mi. Projektovani sa farmerima, za farmere, jednostavni su za korišćenje i napravljeni za dug radni vek.

Merljiva profitabilnost

Merljiva profitabilnost

Vaši podaci su bezbedno pohranjeni u John Deere Operations CenterTM radi detaljne analize efikasnosti mašine, prinosa i drugog da bi se podržala vaša profitabilnost.

John Deere vam olakšava preciznu poljoprivredu

Napravili smo seriju kratkih video snimaka koji objašnjavaju neke od prednosti naših preciznih poljoprivrednih alata. Samo pomerajte listu nadesno da biste pronašli oblast koja vas interesuje.

Specifična poljoprivreda prema mestu

Specifična poljoprivreda prema mestu

Saznajte kako se podaci o polju koriste iz više izvora za kreiranje mapa promenljive stope, što omogućava opciji Upravljanje pojedinačnim oblastima u vašem polju da poboljša rast i prinos.

Pametna poljoprivreda: Osnove

Pametna poljoprivreda: Osnove

Da biste započeli svoje putovanje sa preciznom poljoprivredom, sve što vam treba je prijemnik, displej, povezivanje JDLink™ i nalog na John Deere Operations Center™. Pocrh toga, pristup John Deere Operations Center™ je besplatan!

Rešenja za navođenje

Rešenja za navođenje

Bez preskakanja, preklapanja – pratite iste putanje svaki put u potpunosti bez upotrebe ruku. Uz ponudu visoke preciznosti, proširili smo opseg navođenja rešenjima za sve brendove opreme.