Specifična poljoprivreda prema mestu

specifična poljoprivreda prema mestu

Nanesite pravu količinu na pravom mestu

Specifična poljoprivreda prema mestu može da transformiše ekonomičnost vaše farme samo primenom ulaznih sredstava kao što su seme, hemikalije i đubrivo tamo gde je to potrebno. Ostvarena u kombinaciji John Deere tehnologija precizne poljoprivrede i alatki za analitičko upravljanje, ona će doneti novi nivo razumevanja i preciznosti za vašu farmu.

Kontrola sekcija

Kontrola sekcija

Korišćenjem podataka o mapiranju polja, sekcije priključnog uređaja se uključuju i isključuju da bi se primenila tačna količina sredstava.

Kontrola promenljive stope

Kontrola promenljive stope

Precizno reguliše količinu semena, đubriva ili hemikalija za optimizaciju prinosa useva.

GreenStar kontroler brzine

GreenStar kontroler brzine

Naknadno ugrađena oprema za mašine bez ISOBUS koja vam omogućava da precizno kontrolišete količinu ulaznih sredstava da biste optimizovali prinose useva.

HarvestLab™ 3000

HarvestLab™ 3000

Ugrađena laboratorija za merenje sastojaka silaže, tečnog stajnjaka i pšenice u realnom vremenu.

Besprekorno integrisano

Besprekorno integrisano

Sve naše komponente su međusobno zamenljive, pa čak i ako vaša mašina nije zelena i žuta, i dalje možete imati koristi od John Deere tehnologije precizne poljoprivrede.

Laka upotreba

Laka upotreba

Sve komponente i softver kreiramo mi. Projektovani sa farmerima, za farmere, jednostavni su za korišćenje i napravljeni za dug radni vek.

Merljiva profitabilnost

Merljiva profitabilnost

Vaši podaci su bezbedno pohranjeni u John Deere Operations CenterTM radi detaljne analize efikasnosti mašine, prinosa i drugog da bi se podržala vaša profitabilnost.

John Deere vam olakšava preciznu poljoprivredu

Napravili smo seriju kratkih video snimaka koji objašnjavaju neke od prednosti naših preciznih poljoprivrednih alata. Samo pomerajte listu nadesno da biste pronašli oblast koja vas interesuje.

Pametna poljoprivreda: Osnove

Pametna poljoprivreda: Osnove

Da biste započeli putovanje sa preciznom poljoprivrednom, sve što vam je potrebno su prijemnik, displej, veza sa JDLink™ i nalog na John Deere Operations Center™. Povrh toga, pristup John Deere Operations Center™ je besplatan!

Rešenja za navođenje

Rešenja za navođenje

Nema preskakanja, nema preklapanja – pratite iste putanje svaki put potpuno bez pomoći ruku. Nudeći veoma veliku preciznost, proširili smo opseg navođenja rešenjima za sve brendove opreme.

Sistemi automatizacije

Sistemi automatizacije

Oslobodite se stresa od zadataka koji se ponavljaju pomoću naših upravljačkih elemenata i programabilnih uređaja. Pomoćiće vam da optimizujete performanse mašine i eliminišete skupe greške.