Pametna poljoprivreda: Osnove

Pametna poljoprivreda: Osnove
Prijemnici StarFire™

Prijemnici StarFire™

StarFire™ satelitski prijemnici, koje smo mi projektovali i napravili, koriste našu svetsku mrežu referentnih stanica i nude izvanrednu preciznost signala

Pametni displeji

Pametni displeji

Naši intuitivni ekrani osetljivi na dodir su mozak iza John Deere tehnologije za preciznu poljoprivredu. S obzirom da su usklađeni sa ISOBUS, imaju jednostavne menije i prilagodljive ekrane.

Povezivanje JDLink™

Povezivanje JDLink™

JDLink™ obezbeđuje dvosmerno povezivanje za automatsko otpremanje podataka o usevima i mašini u John Deere Operations Center™ i za daljinsko nadgledanje u realnom vremenu.

Besprekorno integrisano

Besprekorno integrisano

Sve naše komponente su međusobno zamenljive, pa čak i ako vaša mašina nije zelena i žuta, i dalje možete imati koristi od John Deere tehnologije precizne poljoprivrede.

Laka upotreba

Laka upotreba

Sve komponente i softver kreiramo mi. Projektovani sa farmerima, za farmere, jednostavni su za korišćenje i napravljeni za dug radni vek.

Merljiva profitabilnost

Merljiva profitabilnost

Vaši podaci su bezbedno pohranjeni u John Deere Operations CenterTM radi detaljne analize efikasnosti mašine, prinosa i drugog da bi se podržala vaša profitabilnost.

John Deere vam olakšava preciznu poljoprivredu

Napravili smo seriju kratkih video snimaka koji objašnjavaju neke od prednosti naših preciznih poljoprivrednih alata. Samo pomerajte listu nadesno da biste pronašli oblast koja vas interesuje.

Rešenja za navođenje

Rešenja za navođenje

Nema preskakanja, nema preklapanja – pratite iste putanje svaki put potpuno bez pomoći ruku. Nudeći veoma veliku preciznost, proširili smo opseg navođenja rešenjima za sve brendove opreme.

Sistemi automatizacije

Sistemi automatizacije

Oslobodite se stresa od zadataka koji se ponavljaju pomoću naših upravljačkih elemenata i programabilnih uređaja. Pomoćiće vam da optimizujete performanse mašine i eliminišete skupe greške.

Specifična poljoprivreda prema mestu

Specifična poljoprivreda prema mestu

Saznajte kako se podaci o polju koriste iz više izvora za kreiranje mapa promenljive stope, što omogućava da opcija Upravljanje pojedinačnim oblastima u vašem polju poboljša rast i prinose.