W650Kombajn

  • 9 l PowerTech PSS motor, maksimalna snaga 256 kW/348 ks
  • Širina podbubnja / prečnik bubnja: 1.670 mm / 660 mm
  • Ukupna površina za aktivnu separaciju: 1,80 m²
  • Novi sekcijski podbubanj za do 12% bolje performanse
  • Ukupna površina sita za čišćenje (sa predsitima za odstranjivanje pleve): 6,30 m²
  • Interaktivno podešavanje kombajna (ICA) za automatsku optimizaciju kombajna
ALT TEKST ČUVARA MESTA

Žetva u rekordnom vremenu

Serija W uz pametne tehnologije, vredne funkcije i inovativne usluge, olakšava posao tako da možete da radite brže, udobnije i efikasnije – uz maksimalne performanse u svim radnim uslovima. Velika površina za aktivnu separaciju i veliki bubanj vršidbenog uređaja od 660 mm, pruža beskompromisne performanse, uz kvalitetnu slamu i optimalnu potrošnju goriva.

Sistem za čišćenje DynaFlo Plus, sa velikom površinom sita za čišćenje, obezbeđuje vrlo nizak nivo gubitaka i odličan kvalitet zrna u bunkeru za zrno.

NOV segmentni podbubanj: do 12% boljih performansi

Ispred glavnog podbubnja za vršidbu montirana su dva ukloniva segmenta podbubnja, koji prekrivaju prvi deo podbubnja, a za koji su dostupne tri vrste korpi – za malo zrno, univerzalne i zaobljenog profila. Drugi deo podbubnja sastoji se od fiksne korpe univerzalnog tipa koja prekriva preostalu površinu.

Ispitivanja na terenu pokazala su da je zamena podbubnjeva vredna truda - Prelazak sa univerzalnog segmentnog podbubnja na manji podbubanj, za mala zrna u teškim uslovima vršidbe, obezbeđuje do 12% bolji učinak.

Prevuci

*Maksimalna snaga motora