Nemojte rizikovati

NEMOJTE RIZIKOVATI

Razlika postoji!

 

Da li ste znali da John Deere originalna LED svetla nisu samo snažna, nego i energetski efikasnija nego obična halogena svetla? Njihova prirodna svetlost vam omogućava da vidite više i čuva vaše oči odmornim, a dobijate i duži vek trajanja akumulatora i alternatora.

 


Noževi

Energetski efikasnije za jače osvetljenje

Nudimo LED sijalice sa širokim spektrom snaga (lumena) i profila osvetljenja za ispunjavanje individualnih potreba i redukciju troškova. Najsnažnija svetla su 3000 efikasnih lumena, nadmašuju HID po širini i dubini dok obezbeđuju najsjajnije i najčištije svetlo sa manjim pražnjenjem akumulatora.

Evo šta treba da znate o LED svetlima: Mnoga svetla sekundarnog tržišta reklamiraju veoma visoke nivoe snage osvetljenja (lumena). Često ti brojevi odražavaju samo sirov ili teoretski nivo snage LED svetla, ali je njihova efikasna snaga lumena znatno niža od deklarisane.

Efektivna snaga osvetljenja je jasno definisana klasifikacija osvetljenja u normalnoj upotrebi. John Deere svetla su klasifikovana nominalnom i efektivnom snagom u lumenima, tako da tačno možete upoređivati izlazne snage. John Deere LED svetla uvek će vam pružati najviše performanse za vaš novac.

John Deere LED svetla – proizvedena za vaš John Deere

Na raspolaganju se dva različita tipa LED svetala:

  • Direktne zamenske LED sijalice su napravljene da savršeno odgovaraju zameni originalne halogene sijalice. Laka montaža (utakni i koristi) vas brzo i lako prebacuje na novi nivo osvetljenja.
  • Samostojeća LED svetla mogu da se montiraju na različitim lokacijama vaše mašine, gde god vam je potrebno dodatno osvetljenje.

 

Tipovi snopa LED sijalica

U zavisnosti od primene i potrebe za svetlom, na raspolaganju su dva različita šablona snopa: širokougaoni šablon za šire i bliže osvetljenje i trapezoidni šablon za usko i dalje osvetljenje.


REFLEKTOR

ŠIROKOUGAONI REFLEKTOR

Šire, bliže osvetljenje

TRAPEZOID

TRAPEZOIDNI REFLEKTOR

Usko, dalje osvetljenje