Nemojte rizikovati

NEMOJTE RIZIKOVATI

Osetićete razliku

 

Da li ste znali da John Deere originalna LED svetla nisu samo jaka, nego i energetski efikasnija nego obična halogena svetla? Njihova prirodna svetlost vam omogućava da vidite više i čuva vaše oči svežim, dok dobijate duži vek trajanja akumulatora i alternatora.

 


Noževi

Energetska efikasnost koja svetli bolje

Nudimo LED sijalice sa širokim spektrom osvetljenja (lumena) za ispunjavanje individualnih potreba i troškova. Najsnažnija svetla su 3000 efikasnih lumena, nadmašuju HID po širini i dubini dok obezbeđuju najsjajnije i najčištije svetlo s manje pražnjenje akumulatora.

Evo šta treba da znate o LED svetlima: Mnoga svetla sekundarnog tržišta reklamiraju veoma visoke nivoe lumena. Često ti brojevi odražavaju samo sirov ili teoretičan nivo maksimalnom lumena LED sveta, jer je njihov efikasan lumen veoma nizak.

Efikasni lumeni su precizna klasifikacija svetla u normalnoj upotrebi. John Deere svetla su klasifikovana sirovim i efikasnim lumenima, tako da precizno možete upoređivati izlazne snage. LED svetla od John Deere-a uvek će vam pružati najviše performanse za vaš novac.

John Deere LED svetla – proizvedena za vaš John Deere

Na raspolaganju se dva različita tipa LED svetala:

  • Direktne zamenske LED sijalice su napravljene da savršeno odgovaraju u položaj originalne halogene sijalice Lako instaliranje utakni i koristi vas glatko prebacuje na novi nivo osvetljenja.
  • Pijedestalna LED svetla mogu da se montiraju na mnogo lokacija vaše mašine, gde god vam treba dodatno osvetljenje.

 

Šabloni snopa LED sijalica

U zavisnosti od primene i potrebe za svetlom, na raspolaganju su dva različita šablona snopa: šablon plavenja za šire i kraće osvetljenje i trapezoidni šablon za usko i duže osvetljenje.


REFLEKTOR

REFLEKTOR

Šire, kraće osvetljenje

TRAPEZOID

TRAPEZOID

Usko, duže osvetljenje