Vreme je za promene

Zaslužujete izuzetne performanse

Efikasne, vrhunske performanse naših traktora 6R, 7R i 8RX donose konkretnu ekonomsku vrednost vašem poslovanju. U prednosti koje pružaju u transportu, zaštiti zemljišta i svestranosti, ćete se na kraju krajeva i sami uveriti.

Lociraj prodavca

Dokazano i testirano

Prednosti naših velikih traktora u transportu, zaštiti zemljišta i svestranosti nisu samo potvrdile stotine kupaca širom Evrope, već su dokazane i nezavisnim testovima. Međutim, to nije sve. Niz preciznih funkcija kao što je 1-Click-Go-AutoSetup nadmašuje druge proizvođače na terenu i dodatno povećavaju vašu profitabilnost.

1-CLICK-GO-AUTOSETUP

Ovaj alat za povećanje produktivnosti štedi vaše vreme,a redukuje neophodno vreme za podešavanja na terenu i do 50 %. Potpuno automatizovan, bez grešaka, bez odlaganja. Vaši unapred isplanirani radni zadaci automatski se pojavljuju na ekranu Gen4 kada traktor uđe u polje. Rukovalac samo treba da potvrdi informacije JEDNIM KLIKOM i spreman je za rad. To je sve!

Unbeaten-Header

Iskusite multifunkcionalnost ovog veoma okretnog i snažnog traktora sa 4 cilindra, njegovu snažnu hidrauliku, veliku podiznu moć i velike pneumatike.

Saznaj više

 

Unbeaten-Header

Što se tiče transportnih operacija, nema načina da zaobiđete našu liniju John Deere traktora 6R i 7R. Ko će biti vaš broj jedan?

 • Br. 1 u transportu – 6R 185

  Upravljajte sa do 234 KS sa IPM-om u laganom paketu od 7,9 tona sa srednjom šasijom, nenadmašnim ubrzanjem i izuzetnom raznovrsnošću.

 • Br. 1 u transportu – 7R 330

  U najnovijem testu DLG PoverMik, naš 7R 330 postavio je novi standard potrošnje dizela i DEF-a u transportu za traktore veće od 300 KS (ECE-R120).

  traktor
 • Br. 1 u transportu – 6215R

  Sa samo 19,2 l/h, 6215R ne samo da je postigao najmanju potrošnju dizela od svih testiranih traktora ¹, već je isporučio i najbrže ubrzanje vučući 30-tonske prikolice².

  traktor
 • Br. 1 u transportu – 6250R

  Od 2018. godine, 6250R je nepobediv u DLG PowerMix Transport 2.0 testu. 6250R je postigao najmanju potrošnju goriva u transportu u poređenju sa svim testiranim konkurentima.

  Traktor

Registracija za servis za digitalne novosti

Više od biltena - Registracija za servis za digitalne vesti

Registrujte se za našu uslugu digitalnih vesti da biste bili u toku sa novim člancima na blogu, vestima, posebnim aktivnostima i ekskluzivnim ponudama!

Prijavite se!

Povezane teme

Serija 6R

Serija 6R

Broj 1 u transportu i pametnoj automatizaciji – visokih performansi, male težine.

Povežite svoj John Deere

Serija 7

Mala težina, puno konjskih snaga – utiče na izuzetno ubrzanje i izuzetnu agilnost.

Povežite svoj John Deere

Serija 8

Svestrani i snažni traktori visoke tehnologije – velike vučne snage za potrebe Precizne Poljoprivrede.

600 RADNIH SATI SA TRAKTOROM JOHN DEERE 6155M

Projekat pod nazivom “600 radnih sati sa traktorom John Deere 6155M”, ima za cilj  da kroz praktično iskustvo rukovaoca traktora John Deere 6155M, tokom jedne proizvodne sezone, predstavi i dočara šta je to što ga je privuklo za korišćenje baš ovog traktora, u kategoriji iznad 150KS.

Planirano je da se celokupna kampanja prikaže u 6 segmenata, kroz 6 kraćih filmova, u kojima će se predstaviti: 

Lični utisak klijenta, u skladu sa prethodnim iskustvima sa drugim brendom traktora, po pitanju  zadovoljastva sa efikasnošću motora, menjačkim prenosnikom, pogonskim mostom, hidrauličnim sistemom, uređajem za agregatiranje i priključnim kardanskim vratilom.

Napredne tehnologije koje je moguće primeniti na John Deere mašinama – Operativni Centar, AutoTrac, Section Control, ISOBUS veza, itd. 

Pristupačnost servisnim tačkama i jednostavnost svakodnevnog održavanja, troškovi redovnog održavanja, proaktivna servisna služba koja u okviru redovnog servisa pruža i besplatne savetodavne i konsultantske usluge.

Isplativost investicije – rezime u kom korisnik John Deere 6155M traktora, iznosi konačne utiske, mišljenje o opravdanosti  investiranja u traktor John Deere 6155M, informacije o troškovima održavanja i eksploatacionim troškovima, o produktivnosti u različitim radnim operacijama i isplativosti investiranja u ovaj model traktora.

 1. 25l/h je garantovana potrošnja goriva u transportnim operacijama za ovaj model, za mašine koje učestvuju u programu garancije goriva kompanije John Deere prema uslovima & programu i u primenljivim zemljama. Za više detalja razgovarajte sa svojim prodavcem John Deere mašina.
 2. Poljoprivredna komora Donje Saksonije (Nemačka) test traktora 2020. “Upoređivanjem standardnih traktora (isključujući Unimog) John Deere je postigao najmanju potrošnju dizela. [...] Zanimljivo da, uprkos maloj potrošnji goriva, model 6215R je ujedno bila i najbrži prilikom vuče dve prikolice”; www.lwk-niedersachsen.de. 19l/h je takođe garantovana potrošnja goriva u transportnim operacijama za ovaj model, za mašine koje učestvuju u Programu garancije goriva kompanije John Deere prema uslovima & programu i u primenljivim zemljama. Za više detalja razgovarajte sa svojim prodavcem John Deere mašina.
 3. 20l/h h je garantovana potrošnja goriva u transportnim operacijama za ovaj model, za mašine koje učestvuju u programu Garancije goriva kompanije John Deere prema uslovima & programu i u primenljivim zemljama. Za više detalja razgovarajte sa svojim prodavcem John Deere mašina.
 4. Rezultati testa Profi 06/2018
 5. Na osnovu potrošnje goriva od 40 l/h i prednosti od 20 % efikasnosti u odnosu na traktore na točkovima 8R pri 7.000 daN.
 6. Pretpostavljajući da je 3 % potencijalni gubitak na sabijenom zemljištu, u pšenici prinosa od 8 t/ha i tržišnoj ceni od 200 €/t, 3 % (240 kg) odgovara povećanju dobiti od 48 €/ha.