SERIJA R41 SA PRSKALICAMA 40i/50i

R41 prskalica

Ne postoje ograničenja

Serija R41 sa prskalicama 40i/50i, napravljena je za produktivnost. TerrainControl™ Pro ili TerrainCommand™ Pro drže krila stabilnim pri velikim brzinama, dok nezavisno ogibljenje točkova, Cat IV kabina, nova višenamenska ručica i CommandARM, osiguravaju vrhunsku udobnost rukovaoca. Posedovaćete prvoklasni, konzistentni kvalitet distribucije i prekrivenost tokom cele sezone, zahvaljujući trenutnoj kontroli količine, ExactApply™ i PowrSpray™.

Više kabine, više o vama

Veća kabina, više prostora

To je sasvim novi nivo komfora i udobnosti u kabini! Sa svim kontrolama baš tamo gde ih želite, zapanjujućom preglednošću i usklađenošću filtracije vazduha u kabini sa standardom IV kategorije, naša kabina doprinosi lakom upravljanju, sa nezavisnim ogibljenjem točkova XtraFlex, i daje vam potpunu kontrolu pomoću CommandARM-a.

PowrSpray™

PowrSprayTM

Napunite brže, preciznije prskajte. Jedinstveni sistem sa 2 kola PowrSpray™ omogć́ava brzo i efikasno punjenje, prskanje i mešanje. Sve to pritiskom na dugme Command Solution. PowrSpray™ isporučuje referentnu tačnost pri bilo kojoj brzini ili pritisku uz minimalno preklapanje zahvaljujući ExactApply™.

 • TerrainControl™ Pro i TerrainCommand™ Pro

  Ostvarite ujednačenu prekrivenost koja se automatski prilagođava pomoću senzora u hibridnom režimu, koji istovremeno prati i tlo i usev, TerrainControl™ Pro prilagođava visinu krila za optimalnu prekrivenost, dok TerrainCommand™ Pro doprinosi upravljanju promenljivom geometrijom.

  TerrainControl™ Pro i TerrainCommand™ Pro
 • ExactApply™

  Pokrijte veći deo vašeg useva sa boljom preciznošću održavajući ciljnu brzinu i veličinu kapljica u neviđenom opsegu brzina sa modulacijom širine impulsa, uz smanjenje preklapanja i smanjenje uloženih sredstva uz individualnu kontrolu brizgaljke. Zajedno sa kompenzacijom skretanja, ExactApply™ automatski menja brzinu na celom krilu radi tačne količine primene u određenoj oblasti.

  ExactApply
 • Konekcija zatvorenog sistema prenosa

  Sa našim jednostavnim povezivanjem na bilo koji zatvoreni prenosni sistem izbegavate skoro svaki kontakt sa tečnostima za zaštitu useva. Omogućuje vam punjenje i ispiranje tako što ćete direktno u rezervoar umetnuti adapter koji uveliko koriste proizvođači za zaštitu useva.

   

  Konekcija zatvorenog sistema prenosa
Više o vama, više o rezultatima

Više o vama, više o rezultatima

Već znate tačno šta da radite. Napravili smo seriju R41 sa prskalicama 40i/50i, tako da to možete uraditi bolje. Istražite kako se kvalitet vožnje bez premca, preciznost distribucije, novi nivo udobnosti rukovaoca i intuitivne kontrole mašine, kombinuju kako bi se obezbedilo profitabilnije tretiranje.

MODELZAPREMINA REZERVOARAŠIRINA KRILAREZERVOAR ZA ISPIRANJEKAPACITET PUMPE

-

-

-

-

4000 l

Čelik: 24-36 m
Krilo od karbonskih vlakana*: 36 m

400 l

1000 l/min za punjenje

5000 l

Čelik: 24-36 m
Krilo od karbonskih vlakana*: 36 m

400 l

1000 l/min za punjenje

*gde je lokalno dozvoljeno