7R 290Traktor

  • Maksimalna snaga od 319 ks (235 kW) (ECE-R120) + 13 ks (9 kW) IPM
  • Motor od 9,0 l sa 6 cilindra
  • 11,4 t i međuosovinsko rastojanje od 2.925 m
  • Nova CommandView kabina sa aktivnimsedištem II, radio uređaj sa ekranom osetljivim na dodir i novim CommandPRO džojstikom
  • Nova rešenja za preciznu poljoprivredu
Reaktivno upravljanje

Reaktivno upravljanje, prava radost u vožnji.

Dobrodošli u novu premium opciju za upravljanje u automobilskom stilu, koja je sada dostupna za sve traktore serije 7 - Reaktivno upravljanje. Volan se automatski ponovo centrira kada skrenete i ostaje na pravcu kretanja. Uživajte u izvanredno udobnom i preciznom držanju linije na autoputu i doživite upravljanje koje ne zamara u vožnji po krivinama, prilikom vožnje u kružnom toku i ulasku u T-raskrsnicu.

ALT TEKST ČUVARA MESTA

Više mogućnosti

Pokrenite 7R sa širim i višim prednjim i zadnjim pneumaticima za povećane mogućnosti uranjanja i vuče. Zahvaljujući povećanom kapacitetu upravljanja, lako se rukuje prednjim priključnim uređajima i novim prednjim pneumaticima od 710 mm. Dobijte najviše od zemlje i pripremite svoje polje za najviše prinose na osnovu pravilne obrade tla.

Tractor

UDOBNOST U VOŽNJI

Nov sistem ActiveSeat II*, koristi tehnologiju elektro-ogibljenja kabine sa brzim odzivom, kako bi Vas poštedeo oko 90% vertikalnih pokreta. Uživajte u izuzetnoj udobnosti u vožnji i u najtežim uslovima.

Najmoderniji digitalni radio uređaj sa ekranom osetljivim na dodir, veličine 6,5 inča, radi sa Apple CarPlay i Android Auto i pruža vam dodatne opcije za zabavu.