7R 270Traktor

  • Maksimalna snaga od 297 ks (218 kW) (ECE-R120) + 8 ks (6 kW) IPM
  • Motor od 6,8 l sa 6 cilindra
  • 11,4 t i međuosovinsko rastojanje od 2.925 m
  • Nova CommandView kabina sa aktivnim sedištem II, radio uređaj sa ekranom osetljivim na dodir i novim CommandPRO džojstikom
  • Nova rešenja za preciznu poljoprivredu
Reaktivno upravljanje

Reaktivno upravljanje, prava radost u vožnji.

Dobrodošli u novu premium opciju za upravljanje u automobilskom stilu, koja je sada dostupna za sve traktore serije 7 - Reaktivno upravljanje. Volan se automatski ponovo centrira kada skrenete i ostaje na pravcu kretanja. Uživajte u izvanredno udobnom i preciznom držanju linije na autoputu i doživite upravljanje koje ne zamara u vožnji po krivinama, prilikom vožnje u kružnom toku i ulasku u T-raskrsnicu.

ALT TEKST ČUVARA MESTA

Serija 7R. Uradite više

URADITE VIŠE POSLA

Mala ukupna masa i velika snaga omogućuje traktorima iz serije 7R izuzetnu fleksibilnost u obavljanju radnih operacija. Ovi agilni traktori su projektovani da ubrzaju Vas i Vaše poslovanje.

Novi integrisani prijemnik StarFire 7500 postiže punu tačnost signala brže nego ikada, a isporučuje se fabrički kalibrisan i zaštićen od krađe.

UDOBNOST U VOŽNJI

Nov sistem ActiveSeat II*, koristi tehnologiju elektro-ogibljenja kabine sa brzim odzivom, kako bi Vas poštedeo oko 90% vertikalnih pokreta. Uživajte u izuzetnoj udobnosti u vožnji i u najtežim uslovima.

Najmoderniji digitalni radio uređaj sa ekranom osetljivim na dodir, veličine 6,5 inča, radi sa Apple CarPlay i pruža vam dodatne opcije za zabavu.