Traktori serije 7

Na dodeli nagrada za međunarodni traktor 2022. godine u segmentu velikih traktora, komisija je bila impresionirana kvalitetom traktora 7R 350 AutoPower™ u poređenju sa konkurentima, zbog čega je proglašen za sveukupnog pobednika. Posebno su naglasili luksuznu udobnost koju pruža ekstra prostrana kabina 7R "i superiorne performanse traktora" u polju.

      

Reaktivno upravljanje

Reaktivno upravljanje, prava radost u vožnji.

Dobrodošli u novu premium opciju za upravljanje u automobilskom stilu, koja je sada dostupna za sve traktore serije 7 - Reaktivno upravljanje. Volan se automatski ponovo centrira kada skrenete i ostaje na pravcu kretanja. Uživajte u izvanredno udobnom i preciznom držanju linije na autoputu i doživite upravljanje koje ne zamara u vožnji po krivinama, prilikom vožnje u kružnom toku i ulasku u T-raskrsnicu.

Hajde da pogledamo neke od pojedinačnih karakteristika koje će Vam obezbediti superiorno iskustvo u serije 7.

Dodajte teški balast – laganim dodirom

Dodajte veliki balast – laganim dodirom

EZ Ballast ekskluzivno omogućava postavljanje balasta na traktor serije 7R – što je naročito pogodno za poljoprivrednike i klijente koji dosta rade usluge i često moraju da menjaju njihovu primenu u polju i na putu. Možete dodati ili ukloniti teg od 1,7 tona za nekoliko sekundi, pritiskom na dugme, bez potrebe da napustite kabinu.

Prava snaga

Prava snaga

Upoznajte svoju pravu snagu! Nalepnica na haubi traktora pokazuje samo nominalnu snagu motora. Međutim, naši motori ostvaruju dodatni obrtni moment i do 40% i impresivan porast snage od oko 10% – “maksimalna snaga” koja je uvek dostupna u svim uslovima.

Maksimalna udobnost kabine

Maksimalna udobnost kabine

Uživajte u udobnoj kabini zahvaljujući izuzetno efikasnom ogibljenju kabine i našem ActiveSeat sedištu™ II sa proaktivnim prigušivačem vibracija, u masažnim funkcijama, elektronskim komandama, zakretanju sedišta od 65°, tri oslonca za noge, ozvučenju 6.1 sistem, integrisanim frižiderom… i još mnogo toga.

Vrhunski interfejs za vozača

Vrhunski interfejs za vozača

Upravljanje snagom traktora serije 7 je lako i efikasno pomoću upravljačke ručice CommandPRO™ i njenih 11 programabilnih tipki. Unapređeni ergonomski interfejs vozača pruža vam fokusiranu kontrolu i čini svaki radni dan udobnijim i produktivnijim.

1-Click-Go-AutoSetup: Smanjite vreme podešavanja do 50%

1-Click-Go-AutoSetup: Smanjite vreme podešavanja do 50%

Da li vam je dosadilo pisanje napomena i trošenje vremena na kliktanje po ekranu? Uz 1-Click-Go-AutoSetup, smanjite vreme za podešavanje na polju do 50% - radni zadaci koje ste ranije isplanirali u aplikaciji Operations Center automatski se pojavljuju na ekranu G5Plus kada mašina uđe u polje. Rukovalac samo treba da potvrdi informacije jednim klikom i spreman je za rad*.

Precizna poljoprivreda: Bolja farma

Precizna poljoprivreda: Bolja farma

Benefit na osnovu efektivnosti i produktivnosti koje možete da postignete pomoću funkcija G5 advanced Licenses, AutoTrac™ automatizacije okretanja, AutoTrac™ pasivnog vođenja priključnih uređaja i Machine Sync, dovode do profitabilnost i poboljšanja održivosti koje ne možete da postignete ni na jedan drugi način.

Brošura o 7R

Saznajte celu priču

Ne propustite ove korisne, informativne video snimke - ima još mnogo toga što treba da se zna o fascinantnim traktorima serije 7R.

PowerGard™

PowerGard™

PowerGard™ paket zaštite rešava trošak održavanja.

Precision AG

Precision AG

Saznajte više o mnogim primenama i prednostima John Deere tehnologije precizne poljoprivrede.

*Mašina mora da poseduje G5 CommandCenter, CommandCenter™ 4. generacije ili univerzalni displej (minimum softver SU20-3), prijemnik StarFire™ 3000 ili noviji, aktivnu pretplatu za JDLink™ Connect i nalog za John Deere Operations Center. Ako već ne poseduje MTG 4G, potrebna je naknadna ugradnja.