Ztrak kosačice sa nultim radijusom okretanja

Ztrak komercijalne kosačice sa nultim radijusom okretanja Z345R, teren

ZTrak kosačice sa nultim radijusom okretanja kompanije John Deere: celokupno brže

Ako vam bašta predstavlja projekat, potrebna vam je mašina koja u potpunosti odgovara vašim potrebama. Uz izvanrednu okretnost i brzine do 14,5 km/h ZTrak kosačice sa nultim radijusom okretanja kompanije John Deere pomažu vam da brže postignete krajnji rezultat. Zahvaljujući mogućnosti manevrisanja od 360° savršeno su pogodne za kretanje u uskim prostorima i oko svih vrsta prepreka.

Istražite ovu stranicu da biste saznali sve o različitim funkcijama i tehničkim podacima naših modela kosačica sa nultim radijusom okretanja i pronašli pravu mašinu za svoje potrebe.

ztrak z315e

John Deere Z315E

Ako u bašti imate prepreke, a tražite kosačicu sa nultim radijusom okretanja i izvrsnom celokupnom brzinom i efikasnošću, Z315M je baš za vas. Ovaj osnovni model karakteriše OHV motor od 12.1 kW sa dva cilindra u V položaju, intuitivne dvostruke ručice za promenu brzine i smera kretanja umesto ručica za upravljanje kretanjem i kosioni uređaj sa širinom otkosa od 107 cm (42 in).

ztrak Z320M

John Deere Z320M

Možete Z320M da nazovete udobnijim bratom modela Z315. Takođe ga karakteriše OHV motor od 12.7 kW sa dva cilindra u V položaju, intuitivne dvostruke ručice za promenu brzine i smera kretanja umesto ručica za upravljanje kretanjem i kosioni uređaj sa širinom otkosa od 107 cm (42 in). Međutim, uz sve to sadrži i prvoklasno sedište sa visokim naslonom za leđa, opcione naslone za ruke i praktičnu poteznicu.

ztrak z320r

John Deere Z320R

Radi postizanja vrhunskog iskustva sa kosilicom sa nultim radijusom okretanja u seriji 300, Z320R pruža sve što ima i 3Z20M u pogledu karakteristika, brzine, efikasnosti i udobnosti, ali ide i korak dalje dodavanjem LED svetala, podnih prostirki i pokrivenog spremišta za alat.

Z515E

John Deere Z515E

Modeli kosačice sa nultim radijusom okretanja serije Z515E su savršen izbor za veće površine. Snažan dvocilindrični motor od 13,4 kW i kosioni uređaj sa širinom otkosa od 122 cm (48 in) obezbeđuju odličan učinak i efikasnost.

Z530M

John Deere Z530M

Z530M je kosačica sa nultim radijusom okretanja sa dodatnom udobnošću. Ergonomske ručice za upravljanje i udobno prvoklasno sedište sa visokim naslonom za leđa u kombinaciji sa izdržljivim ramom su samo neke odlike koje obezbeđuju neometan i udoban rad.

Z545r

John Deere Z545R

Prvoklasna snaga i učinak: to su odlike kosačica Z545R sa nultim radijusom okretanja kompanije John Deere. Kosioni uređaj sa širinom otkosa od 122 cm (48 in) je dizajniran za rukovanje velikim količinama trave, a dvocilindrični motor od 15,3 kW sa električnim ubrizgavanjem goriva, kao i tehnologijom elektronskog upravljanja gasom, uvek obezbeđuje efikasno košenje.

John Deere kosačice sa nultim radijusom okretanja, karakteristike

Modeli kosačice sa nultim radijusom okretanja kompanije John Deere se ističu raznim praktičnim karakteristikama. Ovde možete pronaći sve detalje.

Ztrak komercijalna kosačica sa nultim radijusom okretanja, mogućnost manevrisanja

Izuzetna okretnost

Kada je reč o mogućnosti manevrisanja, ZTrak je daleko ispred svih ostalih kosačica. Združite to sa izuzetnom brzinom košenja i lako ćete uvideti zašto se toliko profesionalaca odlučuje za ZTrak.

Ztrak komercijalne kosačice sa nultim radijusom okretanja, intuitivna kontrola kretanja

Okrenite se u mestu

Ručice za upravljanje kretanjem naših kosačica sa nultim radijusom okretanja poboljšavaju udobnost rukovaoca i pružaju vam precizniju kontrolu.

Ztrak komercijalne kosačice sa nultim radijusom okretanja i opcionalnim sistemom sakupljanja

Kapacitet sakupljanja

ZTrak kosačicu možete lako da pretvorite u mašinu za sakupljanje tako što ćete jednostavno dodati opcionalni sistem za sakupljanje.

Ztrak komercijalne kosačice sa nultim radijusom okretanja, nožno podizanje kosionog uređaja

Nožno podizanje kosionog uređaja

Da biste podigli ili spustili kosioni uređaj, odnosno promenili mu visinu, jednostavno pritisnite nožnu pedalu dok radite.

Ztrak komercijalne kosačice sa nultim radijusom okretanja i velikim motorom

Izbor visine sečenja

Da biste udobno iz sedišta prilagodili visinu sečenja, jednostavno okrenite dugme (Z300) ili pomerite osovinicu (Z500) između 25 – 104 mm (1 – 4 in) na seriji Z500 ili 32 - 114 mm (1,25 - 4,5 in) na seriji Z300

Ztrak komercijalne kosačice sa nultim radijusom okretanja, moderan izgled instrument table

3 nivoa udobnosti

Naši modeli E serije imaju sve što vam je potrebno za miran i ravnomeran otkos. Modeli serije M imaju više sedište i veću udobnost, a modeli serije R daju vrhunsku udobnost i pogodnost.

John Deere kosačice sa nultim radijusom okretanja, asortiman proizvoda

Želite li da znate koje su tačno razlike između modela naših ZTrak kosačica sa nultim radijusom okretanja pre nego što odlučite? Ne brinite jer ćete u ovoj tabeli pronaći sve potrebne podatke.

ModeliSnaga motora**Širina otkosaBrzina

12.1 kW (16,2 ks) pri 3.000 o/min

107 cm (42“) Uređaj Accel Deep™ sa širinom otkosa od

Do 11,3 km/h (7 mph) 

12.7 kW (17 ks) pri 3.000 o/min

107 cm (42“) Uređaj Accel Deep™ sa širinom otkosa od 

Do 11,3 km/h (7 mph)

12.7 kW (17 ks) pri 3.000 o/min

107 cm (42“) Uređaj Accel Deep™ sa širinom otkosa od 

Do 11,3 km/h (7 mph)

13,4 kW (18,0 ks) pri 3.350 o/min

122 cm (48“) Accel Deep

Do 12,9 km/h (8 mph)

16,1 kW (21,6 ks) pri 3.350 o/min

122 cm (48“) Accel Deep

Do 12,9 km/h (8 mph)

15,3 kW (20,5 ks) pri 3250 o/min

122 cm (48“) kosioni uređaj visokog kapaciteta

Do 14,5 km/h (9 mph)

pronađi prodavca

Pronađite najbližeg prodavca

Da li vam je potrebno održavanje kosačice sa nultim radijusom okretanja kompanije John Deere? Nema problema! Naši stručnjaci korisničke službe pružiće vam podršku skrojenu prema vašim potrebama. Pronađite najbližeg prodavca pomoću naše interaktivne mape.

John Deere saveti za dvorište

Da li ste u potrazi za nadahnućem kada je u pitanju osmišljavanje bašte? Pronađite mnogo interesantnih saveta i članaka u našim odeljku sa savetima za baštu.

Priključna oprema za kosačice sa nultim radijusom okretanja i još mnogo toga

Proširite korišćenje John Deere kosačice sa nultim radijusom okretanja još više dodavanjem brojne priključne opreme i dodataka. Bilo da tražite štitnik od snega ili nova kolica, pronaći ćete sve što vam je potrebno u našem katalogu priključne opreme.

John Deere prodavnica na mreži

Da li vam i dalje treba traktor u vašoj kolekciji John Deere modela ili pak duks sa kapuljačom? Pronađite sve što vam je potrebno u našoj prodavnici na mreži.

¹ Samo za ličnu upotrebu kod kuće. U slučaju komercijalne upotrebe kosačice serije Z300 garancija je 12 meseci.
² Preporučena maloprodajna cena. Cene su sa PDV-om. Sve cene važe do 31. oktobra 2023. godine.
³ CE-nominalna snaga (testirana u skladu sa SAE J1349). Informacije o konjskim snagama i obrtnom momentu motora proizvođač motora navodi samo u svrhe poređenja. Stvarna konjska snaga i obrtni moment motora 
biće manji. Posetite veb-lokaciju proizvođača motora da biste dobili više informacija