Najbolji izbor za sakupljanje otkosa

Savršeno rešenje kada nije moguće direktno košenje

 

BP15 NAJBOLJA OPCIJA ZA SAKUPLJANJE POKOŠENOG USEVA SA MINIMALNIM GUBICIMA ZRNA USLED OSIPANJA

BP15 je savršeno rešenje ukoliko nije moguće uraditi jednofazno ubiranje zbog vremenskih uslova ili osetljivog useva. Sistem prikupljanja sa dva transportera, FieldGlide ogibljenje i veliki pužni transporter sa poboljšanom izvedbom prstiju, doprinose odličnoj manipulaciji sa usevom.

 

Optimiziran kaiš za pokupljivanje za uravnoteženo uvlačenje useva

Ujednačeno uvlačenje useva

Trakasti tnsporter za prikupljanje je optimizovan za podizanje useva i prenos do drugog trakastog transportera, čime se pomera usev horizontalno i ravno ispod velikog uvlačnog bubnja. Time se postiže ujednačeno uvlačenje, čak i sa velikim količinama materijala. Brzina trakastog transportera se može podešavati iz kabine od 3 do 15 m/min.

Veliki pužni transporter od 660mm za velike zapremine useva

Razvijeno za useve visoke bujnosti

Plivajući opseg od 57mm, kod velikog pužnog transportera od 660mm, se lako prilagođava promeni količine useva – uz konstantno dopremanje ka kombajnu za postizanje maksimalnih performansi. Osloni točkovi mogu se podesiti na pet različitih visina, bez potrebe za alatom. Time se optimizuje visina prikupljanja za različite useve i uslove. Osloni točkovi takođe poboljšavaju praćenje konfiguracije terena i pomažu u amortizovanju neravnina na terenu.

Za bilo koju veličinu otkosa zbog širokog otvora od 915mm

Prilagođava se veličini otkosa

Širok otvor, od 915mm, se prilagođava bilo kojoj veličini otkosa. Hidraulični cilindri sa dvostrukim dejstvom, obezbeđuju bržu reakciju i održavaju ujednačen pritisak na otkos, radi boljeg uvlačenja. Postoji mogućnost postavljanja štitnika za smanjivanje prolaza useva preko zadnjeg dela konstrukcije bez uticaja na vidljivost na sekciju dozatora.

Kliknite na broj modela za više informacija o BP15.

MODELOtvaranje, mmPužni transporter Ø, mmPlutajući opseg, mmBRZINA TRAKASTOG TRANSPORTERA, M/MIN

915

660

57

3 - 15