Senzor zrna

HarvestLab: Vaša nova super snaga

John Deere HarvestLab™ sensor za zrna koji u toku same žetve u realnom vremenu pruža uvid o kvalitetu useva*. On nadopunjuje mape prinosa, pružajući uvid za bolje upravljanje hranjivim materijama, izbor sorti semena i plasiranje useva na tržište i skladištenje.

Bolje upravljajte hranjivim materijama

Bolje upravljajte hranjivim materijama

Jasnije razumevanje koje sve hranjive materije, kao što je npr. azot, uspešno pospešuju proizvodnju proteina ili ulja. Zatim ove podatke možete iskoristiti za preciznu primenu đubriva za sledeću sezonu.

Optimizujte svoje sorte semena

Optimizujte svoje sorte semena

Sorte pšenice ili repice mogu mnogo da obećavaju na papiru, ali kada ih uzgajate rezultati možda neće uvek biti u skladu sa očekivanjima. HarvestLab vam pomaže da bolje razumete mikrolokacijske faktore proizvodnje, kako biste pronašli optimalnu sortu.

kontrolišite prodaju useva

Kontrolišite prodaju useva

Možete da znate dok žanjete da li je kvalitet pšenice za hleb ili stočnu hranu. Odvojite različita tovare u skladu sa sadržajem proteina i odložite ih zasebno za najbolju cenu zrna.

Povezane teme

žetva kombajnom serija t

Serija T 50 tona/h**

Najveći aktivni separacioni prostor u poređenju sa bilo kojim slamotresnim kombajnom na tržištu. Jedinstveno konfigurisan sistem za vršidbu kod T serije i separacija sa više bubnjeva, pružaju nenadmašan kvalitet slame. Za kompaktan kombajn, performanse su vanserijske.

pametna poljoprivreda

Pametna poljoprivreda

John Deere tehnologija za preciznu poljoprivredu vam može pomoći da koristite podatke iz žetve za planiranje setve i đubrenja za sledeću sezonu.

*Naslovna stranica e-pošte sa reklamom će možda morati da se ažurira za jezike na različitim tržištima
**Testovi propusnosti:
Serija S - Interno terensko ispitivanje koje je obavio John Deere u La Rošelu, u Francuskoj, u julu 2021. i Alborgu, u Danskoj, u avgustu 2021. godine
Serija T - terensko ispitivanje Profi u oktobru 2020. godine (www.profi.de)