Serija X9. Kombajn za 100 tona

Serija X
Najbolje performanse

Najbolje performanse

Više od 100 tona na sat. Manje od 1% gubitka. Nije stvar u ogromnoj snazi. Radi se o efikasnom dizajnu. Sa najširom konstrukcijom od svih kombajna na tržištu, X9 omogućava vršidbu, separaciju i čišćenje, uz nisku potrošnju energije.

X9. PERFORMANSE PODIGNUTE NA VIŠI NIVO

Najbolje aktivno korišćenje opreme

Najbolje aktivno korišćenje opreme

X9 je dizajniran da radi pri maksimalnom opterećenju, sa minimalnim održavanjima uz napredne funkcije, sa kojima ćete maksimalno efikasno iskoristiti žetveni dan. Sveobuhvatna podrška dilera kroz paket Harvest Promise uključuje zamensku mašinu i daljinski nadzor mašine pomoću Expert Alerts, alata za preventivno održavanje koje identifikuje potencijalne kvarove pre nego što se oni dogode.

X9. PROVEDITE VIŠE VREMENA U ŽETVI

Najbolja udobnost

Najveća udobnost

X9 je naš najudobniji kombajn do sada. Najluksuznija i najtiša kabina koju smo ikada napravili. Logično raspoređene kontrole sistema žetve, sa intuitivnim ekranom osetljivim na dodir, prilagođavaju se individualnim zahtevima rukovaoca. Dodatno, tu se nalaze još i automatizovane kontrole za optimizaciju performansi i kontrolu celokupnog toka žetve.

X9. OPUSTITE SE I UŽIVAJTE U NEPONOVLJIVOM ISKUSTVU.

Najbolje upravljanje

Najbolje upravljanje

X9 možemo nazvati i digitalni sistem za žetvu. Mobilne aplikacije i bežični prenos podataka, pružaju izuzetnu kontrolu upravljanja. John Deere Operations Center, je dostupan preko bilo kog uređaja i bezbedno skladišti sve podatke o žetvi. Otvoren pristup za komunikaciju sa drugim softverskim rešenjima, može vam pomoći u donošenju pravilnih agronomskih odluka za povećanje prinosa i dugoročnu profitabilnost.

X9. PREDVODI DIGITALNU REVOLUCIJU.

Serija X

MODELMaks. snaga (ECE R120), KS (KW)ŠIRINA UVLAČNOG GRLA, MMEfektivna površina za vršidbu, m²Ukupna površina za aktivnu separaciju, m²Ukupna površina sita za čišćenje, m²

639 (470)

1.720

4,00

5,65

7,00

700 (515)

1.720

4,00

5,65

7,00