Privilegovano Mesto Za Rad, Odmor I Igru

Novo mesto za život

Srećan što se nalazi duboko u jednom od najuglednijih italijanskih vinskih regiona, Pjetro Binagi se preselio iz grada i pronašao posao iz snova koji neguje njegovu ljubav prema prirodi i strast prema golfu.

Toskansko remek-delo

Pjetro Binagi sebe smatra srećnim što može da uživa u svom poslu i svojoj strasti za golf u tako lepom, prirodnom okruženju. Nema mnogo odmarališta za golf na Uneskovoj listi svetske baštine, a oni koji su dovoljno srećni da šetaju svetim travnjakom u Kastiljon del Bosku u Toskani, shvataju da su na posebnom terenu samo za privilegovane.

 • Pjetro Binagi

   

   

   

  Glavni baštovan, Kastiljon del Bosko

  „Ovo je odlično mesto, koje nije privlačno samo za turiste, već i za čiste entuzijaste golfa.“

  Pjetro Binagi
Kastiljon del Bosko

Najbolje doživljaj vina i golfa u Evropi

Smešten na oko 70 kilometara južno od Sijene u vinarskom regionu Brunelo, Kastiljon del Bosko je prelepo imanje staro 800 godina sa ruševinama zamka, srednjovekovnom crkvom i jednim od najboljih privatnih golf igrališta u Evropi. Dizajniran od strane legendarnog pobednika Otvorenog prvenstva Britanije, Toma Vajskopa, prestižno igralište – smešteno među valovitim seoskim brdima i vinogradima – nudi neuporedivi doživljaj igranja u fantastičnom prirodnom okruženju velike lepote.

„Tako sam ponosan što radim u ovom okruženju na fantastičnom igralištu koje poštuje lepotu i valovitost prirodnog terena bez narušavanja zemlje“.

Pijetro Binagi

Dašak svežeg vazduha

Za glavnog baštovana Pijetra Binagija, radost rada u tako mirnom okruženju ne može se potceniti, posebno nakon 26 godina života u gradu. Pošto je prvobitno studirao poljoprivredu, zov živopisnih toskanskih brda mamio ga je da ponovo prodiše. A kao strastveni igrač golfa, prilika da radi u Kastiljon del Bosku bila je previše neodoljiva.

„Moj posao objedinjuje dve glavne strasti u mom životu: Studirao sam poljoprivredu i volim golf, tako da je kao da radim obe stvari u isto vreme.“

Najviši standardi

Svaki dan je drugačiji i nudi nove izazove za Pjetra i njegov tim. Međutim, jedna stvar ostaje konstanta: kvalitet opreme koja im je na raspolaganju omogućava im da održavaju najviše standarde upravljanja igralištima. Pouzdanost mašine je zadata, a preciznost i evolucija svakog modela daje njegovom timu puno poverenje u obavljanju svakodnevnih zadataka. Za Pjetra, moto je jednostavan – napredujte svakim danom.

„Nikada ne moram da razmišljam o pouzdanosti ili performansama mašina, koje samo rade, i veoma sam srećan zbog toga.“

 

Zaokruživanje cele priče

Kao ocu troje dece, Pjetru je drago što svoju porodicu podiže pod toskanskim nebom. Nada se da će i oni razviti strast prema golfu, čak i ako priznaje da je kao dete voleo fudbal. Njegova ljubav prema igri došla je kasnije, naravno – a sa njom i poštovanje prema prirodi i šetnji na otvorenom.

„Definitivno sam bio crna ovca u porodici jer sam izabrao da igram fudbal, ali sada provodim više vremena na golf igralištu nego cela moja porodica zajedno!“

7500A
Pjetro Binagi
Mešanje posla sa zadovoljstvom

Mešanje posla sa zadovoljstvom

Tokom godina, iskustvo je naučilo Pjetra da je biti ponosan na svoj posao i imati dobre prijatelje pored sebe ključ za zadovoljstvo poslom i opštu sreću. On uživa u društvu većine ljudi, posebno onih sa strašću za svoj posao, poštovanje kvaliteta i sposobnost da kombinuju posao sa zadovoljstvom – na terenu za golf i van njega.

„Ono što je sjajno kod kompanije John Deere je njihovo duboko razumevanje igre i ono što je potrebno za održavanje dobro pripremljenog igrališta – i to mi daje samopouzdanje u radu sa njima.“

Bez kajanja

Na kraju krajeva, briga o ovom veličanstvenom terenu je više od posla – to je poziv i ostvarenje sna za Pjetra. Nikada se nije osvrnuo otkako je svoj stari život u gradu zamenio toskanskim sjajem Kastiljon del Boska. I ko može da mu zameri što teži i postiže savršenu ravnotežu u poslovnom životu?

Hand gras
Pronađite najbližeg prodavca

Pronađite najbližeg prodavca

Locirajte vašeg John Deere prodavca