6R 150Traktor

  • 165 ks (121 kW) maks. snaga (ECE-R120) + 12 ks (9 kW) IPM
  • Motor od 4,5 l sa 4 cilindra
  • 6,5 t i međuosovinsko rastojanje od 2,58 m
  • XXL ComfortView™ kabina ( 3,33m³) sa 2 panoramskih vrata ili B-stubom sa leve strane i CommandCenter™ ekranom 4. generacije sa 71 d(B)A
  • Izbor menjača: AutoPowr

Serija 6R - Budite mudriji, uradite više

Traktori serije 6R sa malom šasijom - Kompaktni, lagani i snažni

Isprobajte univerzalnost ovog veoma okretnog traktora sa prilično konjskih snaga i 4 cilindra, njegovu snažnu hidrauliku, veliku podiznu moć i velike pneumatike.

Maksimizirajte svoj dan sa John Deere prednjim utovarivačima

Maksimalno iskoristite svoj dan sa John Deere prednjim utovarivačima

R serija John Deere prednjih utovarivača ima naš automatski dizajn bravica, tako da je agregatiranje utovarivača i priključaka jednostavno, samo „klik” i spremni ste za pokret. Naš opcioni tehnološki paket povećava vašu produktivnost.

Dinamičko merenje

Dinamičko merenje

Poboljšajte preciznost u hodu - Naš dinamički sistem merenja vam omogućava da napunite kašiku do željene težine i da napravite preciznu recepturu prilikom punjenja miks prikolica.

Vraćanje na položaj

Vraćanje u zadati položaj

Povećajte produktivnost u radnim operacijama koje se ponavljaju. Pomoću funkcije vraćanja na zadati položaj, možete da sačuvate do četiri pozicije, za brzo i udobno upravljanje pomoću džojstika.

Nivo sa horizontom

Horizontalno poravnanje

Ova ekskluzivna funkcija izravnava priključak paralelno sa zemljom, ne samo sa traktorom. Prevozite bale sena brže, bez prosipanja ili ispuštanja robe i uživajte u jednostavnijoj vožnji.

CommandARM: Intuitivna kontrola

CommandARM: Intuitivna kontrola

Serija 6R omogućava jednostavnu upotrebu sofisticirane poljoprivredne tehnologije. Sve je na dohvat ruke sa našim CommandCenter ekranom osetljivim na dodir, sa uglađenom navigacijom, prečicama i pomoćnom funkcijom.

Novi elektronski džojstik sa povratnikom

Novi elektronski džojstik sa reverzerom

Jednostavno najbolje ergonomsko i udobno rešenje za upravljanje prednjim utovarivačem. Pored toga, novi reverzer na džojstiku daje vam mogućnost da promenite smer kretanja traktora pritiskom na dugme. Džojstik može potpuno da se podesi ponovo i kontroliše sve SCV-ove, prednji podizni uređaj, pa čak i ISOBUS funkcije.

6R traktor

PREVUCI ZA ROTACIJU

Spoljašni pogled na kabinu

PREVUCI ZA ROTACIJU