6R 150Traktor

 • 165 ks (121 kW) maks. snaga (ECE-R120) + 12 ks (9 kW) IPM
 • Motor od 4,5 l sa 4 cilindra
 • 6,5 t i međuosovinsko rastojanje od 2,58 m
 • XXL ComfortView™ kabina ( 3,33m³) sa 2 panoramskih vrata ili B - stubom sa leve strane i CommandCenter™ ekranom 4. generacije sa 71 d(B)A
 • Izbor menjača: AutoPowr
ALT TEKST ČUVARA MESTA

Serija 6R - Budite mudriji, uradite više

Traktori serije 6R sa malom šasijom - Kompaktni, lagani i snažni

Isprobajte univerzalnost ovog veoma okretnog traktora sa prilično konjskih snaga i 4 cilindra, njegovu snažnu hidrauliku, veliku podiznu moć i velike pneumatike.

Budite mudri, postignite više

Doživite univerzalnost ovog jedinstvenog, snažnog, kompaktnog traktora sa 4 cilindra. Upoznajte istaknute karakteristike i karakteristike povećanja efikasnosti

 • Performanse efikasne potrošnje goriva

  Sa vrhunskom lakoćom rada našeg visoko kvalitetnog menjača AutoPowr™, nadopunjujemo snagu i obrtni moment 6R 150 kao i visok nivo komfora i energetske fikasnosti, što je potvrđeno u nedavnim testovima..

   

  Zainteresovani? Više detalja na sledećim slajdovima! >

   

  Performanse efikasne potrošnje goriva
 • Niska potrošnja dizela i veoma dobre performanse¹

  DLG-PowerMix-Test 2.0 (u radu u polju) potvrdio je nisku potrošnju 6R 150 sa samo 274 g/kWh dizela i 8 g/kWh DEF.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  Niska potrošnja dizela i veoma dobre performanse1
 • Najefikasniji¹ 4-cilindraš u potrošnji goriva u ransportu

  DLG-PowerMix-Test 2.0 (u transportu) potvrdio je nisku potrošnju goriva 6R 150 sa samo 375 g/kWh dizela i 12 g/kWh DEF.¹

   

  ¹PROFI 02/2023 (www.profi.de)

  6R 150: dokazana efikasna potrošnja goriva5
 • Automatizacija na višem nivou

  Uživajte u dodatnim pogodnostima koje pružaju aktivacije AutoTracTM TurnAutomation, AutoTracTM pasivno vođenje priključaka, AutoPathTM, MachineSync i deljenje podataka u polju.

   

  Saznajte o pojedinačnim karakteristikama na sledećim slajdovima >

  Automatizacija sledećeg nivoa
 • AutoPath™

  AutoPath™ automatski pravi linije za navođenje na osnovu podataka prikupljenih tokom prvog prolaska trake do mašine ili sadilice. On preuzima odgovornost za upravljanje linijama za navođenje, štiti ulaganja u hranljive materije i pomaže vam da svaki prolaz izvedete pouzdano i precizno. Bez obzira na širinu priključnog uređaja koji koristite za sađenje, prskanje ili žetvu, AutoPath™ obezbeđuje da pneumatici uvek prate posađene redove i da ostanu dalje od useva.

  AutoPath™
 • Najbolji univerzalac i br. 1 pri merenju¹

  U najnovijem tekstu časopisa Trekker iz februara 2023., kombinacija 6R 150 i utovarivača 643R dala je najbolje rezultate. Postignite viši nivo produkltivnosti uz pobedničku kombinaciju 6R i utovarivačem 643R koji poseduje opciju dinamičkog sistema merenja, povrata na zadatu poziciju i nivelacije u horizontalnoj ravni.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

   

  Saznajte više o funkciji na sledećem slajdu >

  Najbolji univerzalac i br. 1 u merenju¹
 • Efikasna preciznost

  Poboljšajte svoju preciznost u hodu1: Naš dinamički sistem merenja vam omogućava da napunite kašiku do željene težine i omogućava vam da napravite detaljne recepte za punjenje prikolica.

   

  ¹ Trekker 02/2023 (www.trekkermagazine.nl)

  Efikasna preciznost
 • Uradite najbolji posao do sada

  Sešćete u premium ogibljeno sedište sa kretanjem u dve ravni, pogledati okolo i osetiti - Ovde ću da završim sve poslove! Bolje, brže, efikasnije! Takođe, na tihih 71 dB(A) uživaćete u mirnim, fokusiranim satima u prostornoj kabini od 3,33 m³.
  .

   

  Saznajte više na sledećim slajdovima >

  Uradite najbolji posao do sada
 • Sedište sa dvostrukim kretanjem

  Sada sa poboljšanim vešanjem, ovo ekstra udobno sedište je dostupno kao opcija. Gornji deo naslona se rotira kada se vozač okrene, tako da pruža podršku za leđa i istovremeno omogućava bolju vidljivost pozadi.

  Sedište sa dvostrukim kretanjem
 • Vrata koja ne vidite

  Naša panoramska vrata i ne liče previše na vrata. To je dobra stvar. Kroz njih ćete uživati u nesmetanom pogledu. Takođe je dostupna i verzija sa levostranim vratima na B-stubu.

  Vrata koja ne vidite

Uradite više, učinite to kvalitetnije i efikasnije. Dizajnirali smo vanvremensku 6R seriju.

Maksimizirajte svoj dan sa John Deere prednjim utovarivačima

Maksimalno iskoristite svoj dan sa John Deere prednjim utovarivačima

R serija John Deere prednjih utovarivača poseduje automatsku bravicu, tako da je agregatiranje utovarivača i priključaka jednostavno, samo „klik” i spremni ste za pokret. Naš opcioni tehnološki paket povećava vašu produktivnost.

Dinamičko merenje

Dinamičko merenje

Poboljšajte preciznost u hodu - Naš dinamički sistem merenja vam omogućava da napunite kašiku do željene težine i da napravite preciznu recepturu prilikom punjenja miks prikolica.

Vraćanje na položaj

Vraćanje u zadati položaj

Povećajte produktivnost u radnim operacijama koje se ponavljaju. Pomoću funkcije vraćanja na zadati položaj, možete da sačuvate do četiri pozicije, za brzo i udobno upravljanje pomoću džojstika.

Nivo sa horizontom

Horizontalno poravnanje

Ova ekskluzivna funkcija izravnava priključak paralelno sa zemljom, ne samo sa traktorom. Prevozite bale sena brže, bez prosipanja ili ispuštanja robe i uživajte u jednostavnijoj vožnji.

CommandARM: Intuitivna kontrola

CommandARM: Intuitivna kontrola

Serija 6R omogućava jednostavnu upotrebu najsavremenije poljoprivredne tehnologije. Sve je na dohvat ruke sa našim CommandCenter ekranom osetljivim na dodir, sa sofisticiranom navigacijom, prečicama i pomoćnom funkcijom.

Novi električni džojstik sa reverzernom funkcijom

Novi električni džojstik sa reverzernom funkcijom

Jednostavno najbolje ergonomsko i ugodno rešenje za upravljanje prednjim utovarivačem. Pored toga, novi reverzer na džojstiku daje vam mogućnost da promenite smer kretanja traktora pritiskom na dugme. Džojstik može potpuno da se reprogramira i kontroliše sve SCV-ove, prednji podizni uređaj, pa čak i ISOBUS funkcije.

Prikaz kabine

PREVUCI ZA ROTACIJU

Prikaz spolja

PREVUCI ZA ROTACIJU