2700 E-Cut™ HybridTrostruke traktorske kosačice

  • Benzinski motor: 14,2 kW (19 KS) pri 3600 obr/min
  • Električni motor vitla
  • Širina rezanja od 62 in (157,5 cm)
  • Podešavanje donjeg noža na vitlo
ALT TEKST ČUVARA MESTA

Sledeća generacija trostrukih kosačica

Od TechControl displeja do praćenja kontura i hvatača trave, 2700 E-Cut™ Hybrid kosačica sa benzinskim motorom je izuzetna u svakoj disciplini. Zahvaljujući funkciji TechControl, doslednost je besprekorna i ne zavisi od rukovaoca. Jednostavno unesite podešavanja koja upravnik želi, a zatim gledajte kako svi ostvaruju isti učinak!

Istaknuto

TechControl displej

TechControl displej

Preuzmite kontrolu nad kvalitetom rezanja podešavanjem brzine zaokretanja, brzine završnog otkosa, stope spuštanja, učestalosti otkosa i još mnogo toga. Svaki put ostvarite nezavisne, kvalitetne performanse rukovaoca.

Udobnost rukovaoca

Udobnost rukovaoca

Rukovaoci koji se osećaju udobno i mogu da vide sve što rade, bolje će i preciznije raditi što omogućava da vaše igralište izgleda najbolje.

Vrhunsko praćenje kontura

Vrhunsko praćenje kontura

Obradite bilo koji valoviti teren ili opseg: sistem podizanja sa tri osovine sa nezavisnim cilindrima za podizanje omogućava upravljanje jedinicom za rezanje od 18° i praćenje kontura od 42°.

Možete da radite brže

Možete da radite brže

Uštedite vreme: Veće transportne brzine kombinovane sa jednostavnim pristupnim sistemom za montažu hvatača trave koji ostaje na svom mestu tokom transporta, omogućavaju da obavite posao za kratko vreme.

Eco režim

Eco režim

Uštedite do 30% goriva u poređenju sa režimom maksimalnog broja obrtaja i značajno smanjite nivoe buke jer se snaga precizno kalibriše u skladu sa zadatkom.

John Deere Dealership

Pronađite najbližeg prodavca

Lociraj prodavca