Expert Check 7+

Stručna provera

Živeo vaš John Deere. Zakažite Expert Check!

Ova vrsta pregleda je savršena za vas, ako je vaš John Deere traktor stariji od sedam godina. Expert Check 7+ daje detaljan izveštaj o stanju vaših traktora. Dobićete konkretne preporuke za otklanjanje potencijalnih problema i popravke korišćenjem originalnih, remontovanih ili alternativnih delova kompanije John Deere. Na taj način možete zadržati visok nivo performansi vaših traktora i niske operativne troškove.

Lociraj prodavca

 • Veća produktivnost

  Veća produktivnost

 • Niži operativni troškovi

  Niži operativni troškovi

 • Veća bezbednost

  Veća bezbednost

 • Veća udobnost

  Veća udobnost

 • Kombajni

  Da li vam vaš kombajn služi verno već godinama? Pobrinite se da tako i ostane u narednim sezonama i učinite da Expert Check 7+ bude kamen temeljac vašeg godišnjeg održavanja.

  Kombajni
 • Poljoprivredna žetelica

  Svaka sezona seckanja je teška za vaš krmni kombajn. No, on sve to izdržava za vas. Pružite mu proveru Expert Check 7+ i radujte se besprekornom učinku u sledećoj sezoni.

  Poljoprivredna žetelica
 • Balirke

  Vaša balirka je prošla kroz gusto i tanko sa vama nekoliko sezona. Dodajte nekoliko jakih godina svojim performansama i uradite proveru Expert Check 7+ svake godine.

 • Prskalice

  Vaša prskalica je kompleksna mašina. Expert Check 7+ osigurava da ga možete održavati u savršenom radnom stanju, tako da će čak i stariji model biti u skladu sa nacionalnim propisima kao što su NSTS, SKL i JKI.

  Prskalice
all in paketi

Sve što vam je potrebno, po FIKSNOJ ceni

Fiksna cena All-in paketa će vam uštedeti novac. Kada saznate rezultate ekspertskog pregleda, možete da odlučite koje popravke želite da obavimo – po fiksnoj ceni koja uključuje potrebne delove i rad.

Sertifikovan kvalitet

Sertifikovan kvalitet

Alternative by John Deere, je vaš najbolji izbor delova za mašine koje nemaju visokointenzivnu upotrebu u vašoj primarnoj proizvodnji. Svi delovi iz ove linije proizvoda prolaze kroz John Deere proces kontrole koji garantuje da će uvek bolje odgovarati od delova drugih proizvođača, a po najpovoljnijim cenama.

Prijavite se za digitalne novosti

Više od obaveštenja - Prijava za servis za digitalne vestii

Prijavite se za našu uslugu digitalnih vesti, da biste bili u toku sa novim člancima na blogu, vestima, posebnim aktivnostima i ekskluzivnim ponudama!

Prijavite se!

Povezane teme

6M-ec

Expert Check - Ekspertski pregled

Ako je vaša mašina mlađa od sedam godina, pronađite ovde najbolju opciju za Expert Check - Ekspertski Pregled.

click-and-collect

Click & Collect

Nikada nije bilo lakše poručiti delove! Svi potrebni delovi su na samo jedan klik od vas.