RAZNO

Prskalica, studio, razno

Više dostunih opcija

SelectSpray serija vam nudi izbor centrifugalne ili membranske pumpe, izbor naprednog automatskog ili ručnog kontrolera brzine. I još jednu važnu opciju:

Izbor da koristite komunalno vozilo ne samo za prskanje. Za nekoliko minuta i bez alata možete da odvojite prskalicu i koristite ProGator komunalno vozilo za teške uslove rada za bezbroj drugih zadataka na igralištu. Pogledajte još dodataka koji su vam dostupni u nastavku.

Prskalica, golf igralište, polje, komplet za ispiranje rezervoara

75,7 l (20 gal.) Komplet za ispiranje rezervoara

Kada se završi posao prskanja, niko ne želi da ostavi hemikalije u rezervoaru i vodovima. Funkcija ispiranja rezervoara od 75,7 l (20 gal.) pojednostavljuje čišćenje sistema na kraju dana. Zbog toga što se prskalice koriste za primenu više različitih vrsta hemikalija, ispiranje rezervoara će rukovaocu pružiti priliku da ispere vodove čistom vodom tako da ne bude kontaminacije sledeći put kada se prskalica koristi. To omogućava rukovaocu da ispere prskalicu u polju na kraju prskanja. Prskalica se zatim može bezbedno čuvati i biće spremna za sledeću operaciju. Komplet za ispiranje rezervoara od 75,7 l (20 gal.) takođe uključuje komplet usmerivača za ispiranje.

Prskalica, studio, kalem za crevo, pištolj za prskanje i crevo

Kalem za crevo, pištolj za prskanje i crevo

Ručni i električni kalemovi za creva su dostupni kao dodaci. Oba kalema za crevi imaju crevo dužine 200 ft od 1/2 in (60,9 m od 12,7 mm), kao i pištolj sa prskanje. Opcija ručnog kalema za crevo ima ručnu polugu za namotavanje creva, dok se električni motor koristi u električnoj opciji. Obe opcije su opremljene blokadom kalema radi bezbednosti i udobnosti. Kalem može da se zaključa tako da se crevo ne odmota dok se dodatak ne koristi.

Kočnica za zatezanje kalema je podesiva tako da odgovara željenim opcijama rukovaoca. Livena aluminijumska prskalica je podesiva od konusnog do ujednačenog šablona prskanja. Ručica na pištolju se zaključava na mestu i postoji podesivi graničnik. Poluga za regulaciju dovoda kalema creva treba da bude u gornjem položaju da bi omogućila protok do creva i pištolja prskalice.

Prskalica, golf igralište, polje, obeležavanje penom

Obeležavanje penom

Kombinovani vodovi za vazduh i tečnost na glavi za penu obezbeđuju okrugle i precizne kapljice. Alat nije potreban za podešavanje brzine – samo okrenite ventil koji je na dohvat ruke.

Prskalica, polje, postolje i liveni točkovi

Postolje i liveni točkovi

Kada završite prskanje, zaista je jednostavno odvojiti rezervoar i osloboditi ProGator za druge zadatke. Samo uklonite tri montažne osovinice, odvojite hidraulične vodove i električne priključke, pričvrstite postolje za skladištenje i završili ste. Čak ne morate da koristite ni alat. Pored toga, postolja imaju livene točkove tako da prskalica može lako da se pomera i ponovo ugradi.