MLAZNICA

Golf i sport, prskalice, dodaci, mlaznica

 

 

NOVA John Deere XC mlaznica za travnjak – veliki napredak za ravnomerno doziranje

John Deere XC mlaznice za travnjak su posebno dizajnirane za posebne uslove prskanja golf igrališta I specifičnosti travnjaka – čime se postiže bolja pokrivenost površine i veća efikasnost primene.

Golf i sport, prskalice, dodaci,mlaznica, XC mlaznica za travnjak

Raznolikost John Deere XC mlaznica za travnjak

Nudimo asortiman od tri različite veličine mlaznica 025, 04 i 08. Da bi se mogle aplicirati različite zapremine vode od 200 do 1000 litara po hektaru, kao i različite brzine prskanja od 3 do 7 km/h.

Preporučuje se da se mlaznice 025 i 04 koriste za Foliar fungicide; herbicid i regulator rasta, dok se mlaznica 08 preporučuje za fungicide namenjene za primenu na zemljištu, kao i za primenu sredstava za vlaženje.

Golf i sport, prskalice, dodaci, mlaznica, smanjenje zanošenja, polje, golf igralište

Smanjite zanošenje mlaza

Značajno smanjite rizik od zanošenja mlaza i poboljšajte zadržavanje preparate na listu pomoću tehnologije za indukciju vazduha John Deere XC mlaznica. Možete na najbolji način da prilagodite svaku primenu jer dok održavate konzistentniju veličinu kapljica, mlaznice proizvode više kapljica po mililitru nego druge mlaznice koje smanjuju zanošenje mlaza.

 

U poređenju sa konvencionalnim mlaznicama koje stvaraju do 14% odstupanja protoka kapljica, naša mlaznica stvara manje od 3% odstupanja protoka finih kapljica. To znači da na kraju veći deo preparata pogađa cilj, a manji deo će se izgubiti.

Golf i sport, prskalice, dodaci, mlaznica, potpuno nove funkcije dizajna, polje, golf igralište

Potpuno novi dizajn

Naš potpuno novi dizajn mlaznice karakteriše jedinstveni oblik rupica koji pruža ujednačenu pokrivenost lisne mase bez obzira na visinu sa koje se tretira. Prskanje preko neravnog tla nikada nije bilo ovako ravnomerno.

 

Dobijate optimalnu raspodelu i veličinu kapljica po celom krilu prskalice na svakom terenu. Ispitivanja strukture pokazuju da raspodela prskanja konvencionalnih mlaznica na krilu prskalice može da odstupa do 25% na 30 cm. S druge strane, XC mlaznice pružaju visoku ujednačenost sa odstupanjem od svega 3%.

Golf i sport, prskalice, dodaci, mlaznica, oblik mlaza, polje, golf igralište

Oblik mlaza

Ponekad malo podešavanje čini veliku razliku: Da bismo kompenzovali gubitke od kretanjea prskalice unapred, dizajnirali smo mlaznice sa pažljivo izračunatim pravcem prskanja okrenutim unazad. Rezultati pokazuju da je dizajn potvrđen: Prskanje iz mlaznice prekriva ceo list I značajno poboljšava zadržavanje preparata na svakom listu.