DODACI MONTIRANI POZADI

Grabulje, polje, dodatak montiran pozadi

Završnica na visokom nivou

Da bi se obavili završni potezi na bankeru golf igrališta, projekat izgradnje novog sportskog terena ili igrališta zahteva eleganciju i izuzetnu sposobnost manevrisanja. Dodaci u nastavku će vam pomoći da ostvarite ovaj savršen završni potez.

Grabulje, polje, dodaci, golf igralište, nazubljena sečiva

Nazubljena sečiva

Zadnje grabulje pružaju izuzetnu pokrivenost i jednostavne su za odvajanje od poteznice prilikom zamene alata. One takođe imaju plutajuću funkciju za praćenje kontura tla za dobro doteranu površinu. Podizanje je standardno na 1200A: okretanjem prekidača možete da podignete i spustite grabulje ili drugi zadnji priključni uređaj.

Grabulje, polje, dodaci, golf igralište, finišer za polje

Finišer za polje

Model 1200A već dugo pruža zadovoljstvo upravnicima golf igrališta i menadžerima sportskih terena. Sa sličnim pogonskim sklopom dokazanim za dobro obavljanje posla, kao što je naša popularna Gator serija T, i motorom koji lako radi pri brzini od 3100 obr/min, lako je videti zašto je tako. I ne samo to, zahvaljujući čvrstoj izduvnoj cevi i dizajnu vitla, značajno je smanjena buka mašine što omogućava impresivnu završnicu.

Grabulje, polje, dodaci, golf igralište, spajker

Spajker

U slučaju da nazubljena sečiva nisu dovoljna, spajker je još snažnija grabulja sa zupcima. Šta god vam treba, naš portfolio dodataka i pribora je tu za sve vaše potrebe.

Više opcija, više mogućnosti

Grabulje 1200 za banker i polje nude veću fleksibilnost za različite poslove na golf igralištu i olakšavaju vam rad i istovremeno pružaju profesionalnu završnicu. Takođe su potpuno kompatibilne sa postojećim John Deere dodacima, uključujući dva u nastavku.

Grabulje, polje, dodaci, golf igralište, opružne grabulje

Opružne grabulje

Za profesionalnu završnicu kvaliteta potrebnog za turnire, grabulje za banker mogu lako da se opreme opružnom grabuljom (trenutno nije dostupno kod kompanije John Deere).

Grabulje, polje, dodaci, golf igralište, ravnjač finišera za polje

Ravnjač finišera za polje

Proširite finišer za polje dodavanjem ravnjača pomoću samo dve kuke. Zamotajte ravnjač i postavite ga na vrh finišera za polje za lak transport (trenutno nije dostupno kod kompanije John Deere).