MICHELIN X TWEEL TURF
RADIJALNI PNEUMATIK BEZ VAZDUHA

Tweels sa nultim radijusom okretanja pribori, detaljan prikaz serije Z994R

 

 

Traje 3x duže

Zaboravite na probušen i neravnomeran pritisak u pneumatiku. Michelin X Tweel Turf radijalni pneumatik bez vazduha je imun na oštre predmete, prelazi glatko preko prepreka i traje 3 puta duže od konvencionalnih točkova s pneumatikom

 

Dosledno košenje

Neravnomeran pritisak u pneumaticima može prouzrokovati neravnomerno košenje jer je kupola pod nagibom. To se ne može desiti sa Michelin X Tweel Turf radijalnim pneumaticima bez vazduha, jedna briga manje za vas i vaše operatere.

     

Komercijalna kosidba sa kosilicama sa nultim radijusom okretanja Z900R serije Z997R Tweels, ostani u putanji

Ostani na putanji

Žbice od poli smole pune širine se deformišu dok vaša mašina praktično ne počne da se vozi praktično na šine! To čini veliku razliku na prianjanje – i oduzima pritisak od vašeg vrednost busena.

Komercijalna kosidba sa kosilicama sa nultim radijusom okretanja Z900R serije Z994R Tweels, konstantna vožnja

Konstantna vožnja

Michelin X Tweel Turf radijalni pneumatici bez vazduha su mnogo bolji u ublažavanju potresa nego konvencionalni pneumatici. Tako da kada vozač prelazi preko prepreke ili ivičnjaka on to neće osetiti mnogo a takođe i mašina.

     

Komercijalna kosidba sa kosilicama sa nultim radijusom okretanja Z900R serije Z994R Tweels

Lagani pritisak

Radijalna kontaktna površina na Michelin X Tweel Turf radijalnom pneumatikom bez vazduha traje 3 puta duže od konvencionalnog točka s pneumatikom. Ona je takođe šira, što poboljšava prianjanje i olakšava otisak pneumatika vaše mašine.

Komercijalna kosidba sa kosilicama sa nultim radijusom okretanja Z900R serije Z994R Tweels

 Namesti i zaboravi

Michelin X Tweel Turf radijalni pneumatici bez vazduha mogu da se kotrljaju preko trnja ili polomljenog stakla. Nema više skupih troškova nerada za zamenu točka ili popravku pneumatika!

 

Povezane teme

 

* Odobreno za John Deere Z994R i Z997R kosilice opremljene sa kupolom od 54", 60" ili 72". Nije preporučeno za upotrebu sa sistemima za sakupljanje materijala.